Kwaliteit en super snelle service
Altijd goed en op tijd!
Prima kwaliteit en een heldere webshop.
Assortiment niet overmatig groot.
Netjes een verzorgd geleverd en steeds snel in huis. Toppie
Prima service en levering.
Goede kwaliteit.
Armbeschermers besteld via Fightshop. Ik heb ze nog niet geprobeerd tijdens het sporten, maar ze ogen stevig en van prima kwaliteit. Ze werden snel geleverd in een veilige verpakking, zodat er geen schade aan kon komen.
Snelle levering en tevreden klant zal ik maar zeggen!
Prima volgens afspraak, mooi product
Duidelijke omschrijving van het product en snelle service.
We zijn blij met de bokspaal. Ik belde 2 dagen na de bestelling omdat ik geen bevestigingsmiddelen had ontvangen. Ze zeiden toen aan de telefoon dat ze een dag van te voren de trackinggegevens sturen en op de dag zelf nog ff bellen. Goed geregeld dus. Het kwam op zijn verjaardag binnen. Mijn man blij en ik blij.
Mooie handschoenen voor mijn zoon gekocht
Bestellingen zijn goed en perfect.
Geachte : Ik heb van u een mail gekregen dat mij Factuuradres en Verzendadres aangepast zou zijn . Bij het nazien hiervan wil ik u melden dat dit nog NIET is gebeurd ! Mijn Factuuradres en Verzendadres staat nog steeds op Huisnr : 84 ( FOUT ) , dit moet nr :89 zijn . Ik heb tot vandaag nog steeds niets ontvangen ! Ik hoop toch nog mijn bestelling op het Huisnr : 89 te mogen ontvangen . Kijkt u dit nogmaals na AUB .
Beetje vertraging werd netjes gemeld
Je wordt er vriendelijk en goed geholpen.
Vlot gegaan, juiste product
prijs kwaliteit is top
Snelle en correcte levering, stevig verpakt.
Bedankt!!
Ik geniet nu van mijn training met de “Judo Buddy” dummy. De dummy werd met de vulling opgestuurd, al mijn vragen werden telefonisch beantwoord. Ik raad deze winkel en het product aan.
Niets op aan te merken