Goede service en advies.
Snelle verzending product voldoet aan omschrijving
Alles verliep zoals je mag verwachten.
Mijn bestelling van een Verona luifel die was gepland en bevestigd met levertijd begin Oktober 2021 is eind Juni 2021 al geleverd wat voor ons als een verassing kwam en ook heel welkom was omdat we in Juli/Augustus nog met de caravan op vakantie willen gaan. Hierdoor hebben jullie meer gedan dan dat we verwacht hadden.
Bestellingen van jaren geleden zijn nog terug te vinden waardoor er direct te bepalen was wat ik als uitbreiding nu nodig heb. Daarna nog even in de winkel geweest. De service en klantvriendelijkheid is nog steeds van hoog niveau. Kom hier zeker weer terug.
Hele vriendelijke klantenservice, pakket kwam ongeschonden aan.
Eerste aankoop absoluut bedrijf dat ik aanraad.
Snel geleverd en perfect verpakt.?
Goede service.
Mijn vragen werden zeer serieus genomen. De medewerker dacht erg goed mee.
Voortent was geleverd met één fout onderdeel. Dit probleem werd spoedig opgelost en het juiste stuk werd opgestuurd naar de camping waar we verbleven.
Na een beschadigd product ontvangen te hebben, is er snel gereageerd en een nieuw product toegestuurd
goede service en informatie , duidelijk
Bellen of mailen voor een voorraadstatus is omslachtig. Die info hoort op de site, maar toen ik Ellie aan de lijn kreeg was m'n ergernis weer snel vergeten. Prima geholpen!
Duidelijke website en zeer snelle levering.
Ik kreeg zeer snel mijn bestelling, maar het was het verkeerde artikel. Mijn mail werd erg snel beantwoord en nog dezelfde dag werd het juiste artikel Verzonden. Vriendelijk en goed contact!!!
Keurig geholpen en geleverd.
Goede en juiste levering. Binnen enkel dagen in huis.
We hadden een onderdeel voor de Unico tent nodig. Aan de hand van een foto zijn we geadviseerd wat nodig was. Binnen een week is het benodigde geleverd.
Opmerking. 1 mail totaal niet op gereageerd... jammer...
Maandag besteld en woensdag al in huis.
Telefonisch een bestelling doorgegeven. Een super afhandeling en bestelling thuis gestuurd. Geweldige service.
Goede prijs / kwaliteit Vlotte levering Snel antwoord op vragen Gewoon super