Alles werd TOP geregeld.

Heel goed geholpen!

Doeh!

Prima service, maar telefonisch slecht bereikbaar.

Bij vraag over probleem met tent geen enkele reactie

Het raam van onze Unico Verona is uit de rits getrokken/afgescheurd. Bax gemaild met de vraag hoe dit op te lossen, maar geen enkele reactie van Bax. Ondertussen staan wij op de camping met een raam dat er half uithangt! Bestellingen worden op zich snel geleverd

Super aanbod

Groot assortiment, super levering. Als item niet voorradig contact en terugbetaling.

Geen probleem met bestellen, bezorgen minder

Pakketje beschadigd ontvangen (verpakking - doos) en ondanks dat ik de gehele dag thuis was, toch bij de buren bezorgd.

Mooie artikelen en snel geleverd.

Snel, correct

Goede service, goede website, snelle levering

Nette communicatie en snelle levering

Communicatie is netjes verzorgd. Producten worden snel geleverd en goed verpakt.

Defect product ontvangen maar moest nog betalen om het terug te sturen!!!

Ik heb een defect product ontvangen, maar moest nog betalen om het terug te sturen. En toen moest ik 4 weken wachten op de fabrikant om het product te repareren. Ik had direct een nieuwe moeten ontvangen en Bax Totaalrecreatie had het probleem met de fabrikant moeten oplossen. Kan dit bedrijf of hun klantenservice helemaal niet aanbevelen.

Goede service, eerlijke prijzen en snelle reacties

Goede service, eerlijke prijzen en snelle reacties

Heel goed.

Snelle en correctie levering.

Caravan voortentluifel Dorema

Luifel besteld en na 2 dagen geleverd mooi verpakt en goed product Aanrader

alles liep soepel en voorspoedig

ik heb mijn tent op woensdag besteld en normaal ben ik altijd een beetje sceptisch met dingen online bestellen maar ik kreeg meteen een track en trace code waarop ik mijn tent kon volgen ook bij dpd ging het voorspoedig en vrijdag had ik mijn tent binnen bedankt voor de snelle levering

100 % voldaan gevoel qua informatie advies en uitleg over de de aankoop van de aanschaf Bologna voor

voor onze Eriba laag wilde wij nu een ruimere en makkelijker op te zetten tent .nu na corona bleek vrijwel alles uitverkocht of na maanden wacht tijd pas weer leverbaar te zijn .onze lokale kampeer winkel hier in Almere adviseerde ons bij Bax te informeren . en met succes wel ff 160 km rijden om te kijken of de tent is wat wij er van verwachten .de info die wij kregen en de door ons gekozen tent stond opgesteld. de verkoper kon ons tot in details alles vertellen en uit leggen over de tent en het op zetten er van . deze tent is de tent die we zochten. klaar! en weer 160 km naar huis na dat thuis de betaling was geregeld kwam de tent keurig thuis bezorgd peet uit Almere

Snelle verzending, duidelijke website

Goed product, goede service. Scherpe prijs.

Ik wordt moe van de reclame

Het aankoopproces en de uitlevering van de bestelling gingen prima. Echter daarna wordt je bestookt met reclame en daar wordt ik doodziek van. Wat heeft het voor zin om iemand reclame te sturen die al wat heeft gekocht.

Snelle levering en netjes verpakt

Voldoet aan verwachtingen

Prima kwaliteit en goede service

Aanvulling op de eerder bestelde verona voortent. Ook deze keer alles volgens plan, leveren spullen van prima kwaliteit.

Alles in orde , snelle verzending , dank je !

Toppie

Gute Beratung

Hallo wir haben unser Baco Zelt innerhalb von 3 Tagen nach Bestellung geliefert bekommen. Alles war gut eingepackt. Gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle service@

Via de webshop iets besteld. Duidelijke foto's van de producten en duidelijke omschrijving. Zeer snelle levering. Heel tevreden dus.

Bestelling wordt altijd compleet en correct geleverd

Ik ben zeer tevreden over de duidelijkheid die wordt gegeven bij het maken van een bestelling. De voortenten worden altijd compleet en correct geleverd.

Snel, kwalitatief, deskundig

In 2016 een Unico Genua 320 gekocht. Geen moment spijt van gehad. Goeie kwaliteit, extreem degelijk, stormbestendig en bestand tegen zware regenbuien. Ook de kuip is een regelrechte aanrader. Aanzienlijk minder vocht in de voortent en geen natte voeten bij plensbuien. Een ander groot voordeel: geen stormbanden nodig. In 2021 besloten om de tent uit te breiden met bijpassende dakluifel. Even gebeld voor de juiste maat, daarna online besteld. Zeer gemakkelijk om te doen. De luifel werd razendsnel en goed verpakt geleverd. Laat de vakantie maar beginnen. Wij zijn er klaar voor.

Snelle levering, mooi product!

Online een bestelling geplaatst. Snel geleverd, stevig en netjes ingepakt. Mooie kwaliteit!