Afspraken worden niet nagekomen.

Na een verkeerde levering zou met spoed het juiste artikel geleverd worden zodat deze voor mijn vakantie binnen zou zijn. Het foute artikel heb ik direct retour gestuurd om aan mijn verplichting te voldoen. Bax stuurde een mail met de toelichting eerst de retour administratie op orde te willen maken en dan pas het juiste artikel te sturen. Dat is mooi voor Bax maar slecht voor mij, ik moet nu zonder de rotsharingen op vakantie. Communiceren via de mail is slecht. De twee werkdagen reactietijd wordt aangehouden waardoor je snel een week verder bent voor het juiste antwoord. Een eerdere bestelling was Bax “vergeten” op te sturen

Prettig geholpen snelle afhandeling van het gevraagde

Via de mail snel contact Fijn geholpen en meegedacht

Schnell und gut

Goede Service

Ik had een slaapzak besteld bij Bax Totaalrecreatie B.V. Dit is natuurlijk een moeilijk artikel om te beoordelen vanaf een websitedeze, maar omdat ik helemaal niet in de buurt woon van Bax Totaalrecreatie B.V. heb ik de slaapzak toch besteld. Helaas voldeed deze niet aan mijn verwachting. Dus heb ik de slaapzak retour gestuurd. Op de site van Bax Totaalrecreatie B.V. staat dat zowel de verzend-als de retourkosten voor rekening van de klant zijn. Ik vond dat wel bezwaarlijk. Nu zou ik ruim €10,- kwijt zijn voor helemaal niets. Maar na contact gehad te hebben met Bax Totaalrecreatie B.V. hebben zij dit keurig opgelost door mij toch de verzendkosten retour te betalen... Erg fijn Bax Totaalrecreatie B.V. Bedankt..

Uitmuntende service

Open voor vragen en snel met mailantwoorden. Snelle levering

We hebben online gekocht en de tent en slaapmatten werden snel geleverd en zijn van hoede kwaliteit.

prima geregeld

Nieuw doek voor event shelter van Coleman besteld. De volgende dag al in huis. prima!!

Gewoon goed geregeld

Prima te woord gestaan en geadviseerd bij de aankoop van een Unico voortent. Ook verzending goed geregeld via DPD.

Prima afgehandeld.

Goed op de hoogte gehouden van de vertraging.

Vriendelijke lui

Goede communicatie, product was helaas later dan verwacht daarom niet de volle vijf sterren.

Goede uitleg bij het bestellen van de luifel en vlotte bezorging

Da muss man hin

Klasse Laden. Die Beratung war wirklich super. Unser Verkäufer hat sich richtig viel Zeit genommen. Es wurde alles angesprochen. Empfehlungen und was man nicht braucht. Wir haben uns ein Unico Vorzelt gekauft. Eine richtig gute Qualität. BAX kann ich nur empfehlen wenn man sich ein neues Vorzelt kaufen möchte.

Mooi bedrijf met goede producten

Voorwand voor de unico Verona luifel bij besteld. Ze hebben goed meegeholpen om de maat te bepalen.

Uitstekende uitleg van het product

Bij de aankoop van de voortent werden we prima ontvangen en kregen een uitgebreide duidelijk uitleg. De aankoop en levering zijn goed verlopen

Levering te laat+ onwetendheid operatoren

Levering 2-3 dagen 10,60 extra voor levering in België- geen nieuws na 4 dagen - zelf contact opnemen - zaterdag zou men deze zeker leveren - geen levering nog reactie op mails - opnieuw contact met helpdesk na 20 min eindelijk iemand aan de lijn die zei je moet een mail sturen - mail was al verzonden geen reactie - dan met operator nogmaals al mijn gegevens doorgegeven wat zeeeeeer moeilijk ging gezien ze maar enkele cijfers of letters kon onthouden + vriendelijk was ze niet ( hoop dat je gesprek kan oproepen voor klant ervaring! ) tevens kon ze mijn telefoon nummer niet zien ??? Best apart in 2021 , windows 5 nog in de running ? Contact met Sjef van het centraal magazijn was top 2 maal ! Hij weet hoe te praten met mensen ! Dikke duim , hoop tevens ook dat je zijn telefoongesprek met me kan oproepen . Damens in call center daarintegen …

Fijn contact en snelle levering!

Ik had direct mailcontact toen ik een vraag had over mijn bestelling. En snelle levering, dat was fijn, ik zat erop te wachten. Hartelijk dank!

Snel, betrouwbaar, redelijke prijs

De website is overzichtelijk. Binnen 24 uur werd mijn bestelling afgeleverd. De prijzen zijn redelijk.

Prima service’

Op tijd geleverd!

Duidelijke website, prima prijzen en snelle verzending!

Erg tevreden, duidelijke website, mooi assortiment en snelle verzending!

Prettige en toegankelijke service

Gewoon de service verleend waarom gevraagd is, zonder daar verder op te hoeven aandringen. To the point en accuraat.

Uitstekende en persoonlijke service!

Erg goed en met veel geduld geholpen door Sjef!

Altijd een goede service!

Deze mensen verstaan hun vak. Altijd goede service en garantie

teleurgesteld

De tuinmat was totaal anders van kleur als op de foto, heb ik voor niets 4 weken op gewacht, dus hij gaat weer retour

snelle levering van het bestelde.

Bestelling zeer snel geleverd; eea zoals verwacht/ gehoopt en levering sneller dan verwacht. Top. Zeer tevreden