Prima geholpen
Nadat men mij niet helemaal goed begrepen had, koos ik het verkeerde in de webshop. Na ruiling was het niet goed, vervolgens kosteloos het goede artikel gekregen. Super.
Snelle levering! Producten naar wens
Aangekocht artikel komt niet overeen met de foto's op de website. Zeer ontevreden over de manier van de werkwijze. Geen oplossing aangeboden gekregen. Een keer nooit meer!
Goedemorgen, u mag het artikel op onze kosten retourneren Ivo.
Een buisje van mijn voortent stuk. Geen probleem, gewoon geleverd, top.
Super mooie Verona luifel hebben we aangevuld met een voorwand en extra luifel. Het was wel even puzzelen met de eerste keer opzetten, maar dat kwam omdat we de gebruiksaanwijzing niet hadden door gelezen. Als je de gebruiksaanwijzing volgt en de YouTube filmpjes bekijkt dan kan je m alleen opzetten. Nu we een paar keer zijn verkast zetten we de luifel bijna net zo snel op als onze mede reizigers de thule luifel. En dan is de Verona toch wel veel mooier. Voordeel is ook dat we bij onverwacht toch slecht weer deze zeer snel tot een volwaardige voortent dicht kunnen maken. Ook de losse slikranden bewezen hun nut toen we op een camping met veel slakken stonden. Door ze er niet in te zetten hoefde we ook niets schoon te maken. Het is gewoon fijn dat je een keuze hebt en dat alle onderdelen modulair zijn. We hadden een defecte klem bij onze nieuwe luifel. Er is direct een nieuwe opgestuurd. Bax kwam uit zichzelf ook met een correctie op de maatvoering en heeft duidelijk gecommuniceerd over de langere levertijd zodat er geen verkeerde verwachtingen waren.
Positief
Goed advies en snelle levering van bestellingen.
Duidelijke site, snelle service
Vlotte bestelling, super snelle levering naar België.
Intussen al aardig wat gekocht bij Bax, een goed bedrijf, met veel keuze. Hun eigen producten (Unico) is een en al kwaliteit. Echter, ze zijn een beetje slachtoffer van hun eigen succes. Ze zijn telefonisch door drukte niet altijd even goed bereikbaar. Het keuzemenu werkt dan niet zoals het zou moeten. Het weerhoudt mij er echter niet van om klant te blijven. Jan Holman Beverwijk
Bestellen gaat makkelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden. En het pakket was keurig en zorgvuldig ingepakt.
Als er iets met de tent is neem ik contact op met Bax en word goed te woord gestaan. Er wordt tevens snel voor een oplossing gezorgd. Dit ondanks de grote drukte.
Mijn bestelde producten waren snel binnen.
Goede en snelle levering.
alles bestelde spullen snel geleverd de tent ivm vakentie werd op afroep verzonden
de bestelling die wij hadden gedaan werd vlot verzorgd. Helaas hadden wij verkeerde info gekregen door een winkelmedewerker, waardoor we in verwarring raakten en het verkeerde bestelden. het verkeerde item teruggestuurd. Geld nog niet retour ontvangen! meteen het goede item besteld en betaald. dat wordt nu vlot geleverd. we zullen contact opnemen over het ons toekomende tegoed.
In de winkel werd ik bijzonder ongeïnterresserd geholpen door een jongeman, eigenlijk werd ik meer weggekeken dan geholpen. Heel onplezierig. Ik was verbaasd dat ik nog teruggebeld werd, maar fijn dat die man dus wèl aardig en behulpzaam was.
Voor mij is altheid belangrijk, als er staat dat het op voorraad is en dat het over twee dagen binnenkomt moet je daar ook vanuit gaan. Bij Bax al vaker wat besteld en nooit teleurgesteld. netjes op tijd en goed spul. Perfect
De juiste hulp gekregen bij het bestellen van onderdelen. Levering gaat goed met DPD. Nu kunnen we weer genieten van het kamperen
Snel Goed verpakt Goede producten
Wij hebben al geregeld bij jullie gekocht, en alles is perfect in orde zowel in de winkel als op de website
Keurig op tijd geleverd en het product van prima kwaliteit.
Op tijd geleverd, goede verpakking