Via internet besteld omdat concurrent tent niet meer leveren. Tent via Bax wel snel geleverd binnen drie dagen. Tevreden. snelle en goede afhandeling. Ik zou hier opnieuw mijn bestelling doen
Dit product super fijne bbq om mee te nemen met de camper !! Super snel geleverd … zeer tevreden !!
Besteld en ontvangen.
In vergelijk met een andere winkel die de dag erna direct leverde , moesten we een 5-6 tal dagen wachten . Nu niets maar als je bvb op vertrekken staat wel lastig . Producten allemaal goed , behalve het ongemak bij merk Bo-camp . Diner borden besteld en meer dan 3uur bezig geweest met allerlei producten om de stomme reclame stickers op achterzijde er af te krijgen . Uiteindelijk met sticker verwijderaar maar borden nu vaal van kleur . Hier kan Backx NIETS aan doen !
De afhandeling van het defecte product (een stuk naad van de luifel was niet gestikt) is niet goed opgepakt. Mails laat of niet beantwoord, de afspraken die zijn gemaakt zijn niet gecommuniceerd. En er is geen enkele tegemoetkoming, zelfs geen bos bloemen.
no nonsens ze doen wat er geschreven staat zonder nee maar .....
Na mijn telefonische melding van het kapotte schuifgedeelte van een boogstok, kreeg ik snel de kosten door en kon ik betalen. Daarna werd direct het gevraagde onderdeel opgestuurd.
Bestelde een slaapzak en ontving deze zoals beloofd, precies op tijd om op vakantie te gaan.
Wij hadden een schaduwluifel besteld in de kleur zwart, omdat dat op de site stond, helaas kregen wij een grijze. Met Bax gebeld, een zeer vriendelijke dame, en uitgelegd wat er aan de hand was, geen probleem, we konden een mail sturen en uitleggen, dat wij graag een schaduwluifel in de kleur van onze Verona luifel wilden hebben -champagne/zwart- en de luifel teruggestuurd. Binnen een paar dagen hadden wij de juiste kleur - champagne, want zwart wordt niet meer gemaakt- in huis. Uitstekende service.
Op de overzichtelijk website kan men gelijk naar het gevraagde scrollen. Duidelijke foto’s en een prettig afrekensysteem. Snelle verzending via dpd, hoewel deze bestelling makkelijk via een enveloppe verzonden had kunnen worden.
Heel pro-actief, passend advies en een hele gerichte service!
Snel het juiste artikel.
Snel op tijd in prima staat dus gewoon goed ruime voorgaat
aan te bevelen ,
Eerste kennismaking.
Prettige ervaring wat betreft de levering en ik heb de pan inmiddels aan mijn schoonzoon kado gedaan en hij was er heel blij mee. Over de werking kan ik nog niets zeggen maar het blije gezicht is het al waard.
Eerlijk antwoord op mijn vraag
Vlotte levering tegen een goede prijs
Ik wilde een dakluifel voor mijn voortent Na veel meedenken de luifel in de webshop besteld. Snel binnen en de dak luifel is perfekt
Had gebeld voor een blinderingsflap maar heb een linker gekregen i.p.v. een rechter. Beetje jammer want nu moet ik alsnog een nieuwe bestellen en weer verzendkosten gaan betalen en dat vind ik een beetje zondegeld.
Besteld en snel geleverd
Goede tent daar gekocht. Bij bellen keurig antwoord en duidelijke hulp