Bestelde een slaapzak en ontving deze zoals beloofd, precies op tijd om op vakantie te gaan.
Wij hadden een schaduwluifel besteld in de kleur zwart, omdat dat op de site stond, helaas kregen wij een grijze. Met Bax gebeld, een zeer vriendelijke dame, en uitgelegd wat er aan de hand was, geen probleem, we konden een mail sturen en uitleggen, dat wij graag een schaduwluifel in de kleur van onze Verona luifel wilden hebben -champagne/zwart- en de luifel teruggestuurd. Binnen een paar dagen hadden wij de juiste kleur - champagne, want zwart wordt niet meer gemaakt- in huis. Uitstekende service.
Op de overzichtelijk website kan men gelijk naar het gevraagde scrollen. Duidelijke foto’s en een prettig afrekensysteem. Snelle verzending via dpd, hoewel deze bestelling makkelijk via een enveloppe verzonden had kunnen worden.
Heel pro-actief, passend advies en een hele gerichte service!
Snel het juiste artikel.
Snel op tijd in prima staat dus gewoon goed ruime voorgaat
aan te bevelen ,
Eerste kennismaking.
Prettige ervaring wat betreft de levering en ik heb de pan inmiddels aan mijn schoonzoon kado gedaan en hij was er heel blij mee. Over de werking kan ik nog niets zeggen maar het blije gezicht is het al waard.
Eerlijk antwoord op mijn vraag
Vlotte levering tegen een goede prijs
Ik wilde een dakluifel voor mijn voortent Na veel meedenken de luifel in de webshop besteld. Snel binnen en de dak luifel is perfekt
Had gebeld voor een blinderingsflap maar heb een linker gekregen i.p.v. een rechter. Beetje jammer want nu moet ik alsnog een nieuwe bestellen en weer verzendkosten gaan betalen en dat vind ik een beetje zondegeld.
Besteld en snel geleverd
Goede tent daar gekocht. Bij bellen keurig antwoord en duidelijke hulp
Alles was goed verpakt en verstuurd,helaas was 1 product niet goed. Deze kon ik terugsturen en wacht op de afhandeling ervan.
Bestelling is prima verlopen
Detail onderdeel gevraagd en de link teruggekregen waarop besteld kon worden. Prima verder.
tevreden
Ik wist niet zeker of ik de juiste tochtstrook voor onze Fendt had gezien een ouder bouwjaar. Even bellen en snel geholpen, online besteld en snel binnen! Heel blij mee en het past perfect!
Via Bax 4 goede slaapzakken besteld. De klantervaring op de website, het bestellen en betalen werken prima volgens verwachting. Zit gewoon goed in elkaar, volgens verwachting. De levertijd ("Snelle levering binnen 2 werkdagen") is niet snel aangezien men anno 2021 bijna overal "Voor 23:59 besteld, morgen in huis" aanbiedt. Laat staan Same Day Delivery. Commercieel ook aantrekkelijk aangezien talloze onderzoeken uitwijzen dat een snelle leverbelofte ook leidt tot significant hogere conversie. En als consument ben ik best bereid een beetje extra te betalen voor een snellere bezorging. Voor de levering maakt Bax gebruik van DPD. De pakketbezorger heeft het pakket voor de deur gezet zonder dat we thuis waren (en zouden komen). Bijna €400 aan slaapzakken voor de deur achtergelaten zonder neerzettoestemming. Ook de communicatie en informatie over Track & Trace is niet actueel en slecht (om de haverklap foutmeldingen). De klantenservice van DPD is slecht bereikbaar (+/- 20 min. wachtmuziek) en vervolgens krijg je een onvriendelijke en onbekwame klantenservice medewerker aan de lijn. Een fout kan een keer gebeuren, maar dit is structureel. De afgelopen weken 10 pakketten via DPD moeten ontvangen, er zijn er welgeteld 2 op een fatsoenlijke manier afgeleverd. Een pakketbezorger is het visitekaartje van de webshop, maar DPD lijkt weinig te geven om kwaliteit!
keurig en op tijd zoals afgesproken
Mijn dome van mijn bge was kapot en niet geregistreerd voor garantie toch heeft bge een nieuwe dome geleverd ! Super service en echt super blij dat het zo snel kon worden. Opgelost
Mijn ervaring is goed met Bax Totaalrecreatie BV.
Mooie prijs en snel geleverd