Mooie prijs en snel geleverd
Snelle levering, zoals beloofd . Top verkoper .
Klantenservice reageerde goed op mails en uiteindelijk juiste product gevonden.
Bestellen ging makkelijk, duidelijke plaatsen en omschrijving op de site. Versturen was ook snel. We hadden het product vlot en netjes binnen.
We hebben een dubbel opblaasbaar matras gekocht. Snel geleverd, goede prijs en goede kwaliteit. Prima.
Mooie schaduwluifel besteld. Maat voor Eriba stond er (nog) niet bij. Na tel contact de juiste maat doorgekregen en zelfs een andere kleur kunnen bestellen die net leverbaar was.
Perfecte en supersnelle levering.
Maatwerk Unico Verona voor Elddis Affinity caravan besteld. Past als gegoten. Het nabezorgen van een kapotte klem gebeurde zonder probleem. Heel tevreden.
Snel, goede prijs kwaliteit
Zeer vlot geleverd
_ Eerst had ik 1 slaapzak besteld. 5 min later kwam ik erchter dat ik er nog 1 nodig had, dus heb ik bij de 2de bestelling erbij gezet dat de slaapzakken samen verstuurd mochten worden. Desondanks moest ik 2x verzendkosten afrekenen en werd er niets verrekend. Dat vind ik dan toch wel jammer. + De bestelling was er veel sneller dan verwacht!
Fijn dat laatste pakje , wat niet bezorgd was met rest van de bestelling, zo snel nabezorgd kon worden
Goede services
Spullen waren niet intact bij bij retourneren kreeg ik geen respons op email of de retourzending werd geaccepteerd.
Beste Jorrit, we hebben helaas geen melding van u ontvangen over spullen die beschadigd geleverd zouden zijn.
Snelle levering en snelle reactie op vraag
De geleverde kapstokken voor onze Falco Buizerd 3500 tent zijn zeer stevig en duurzaam gemaakt. Een tikje zwaar geconstrueerd (we houden van licht kamperen) maar dat zal de levensduur wel ten goede komen. Klasse producten.
Het door ons na advies van Bax aangeschafte kuipzeil voor onze Milaan voortent is een verrijking van formaat. Past perfect en is met de bijgeleverde handleiding heel makkelijk en super strak neer te leggen Zeer tevreden over dit product.
Bax denkt met je mee, de DPD waarmee ze samen werken is verschrikkelijk en leveren pakketten van ruim 600 euro af zonder controles en op niet op gegeven adressen
Bij het uit de verpakking halen constateerden wij een gebroken isofix en we misten 2 O-ringen die aan de boogstok behoren. Direct een mail gestuurd en een dag later werd deze in behandeling genomen en werd mij toegezegd dat genoemde materialen mijn kant op zouden komen. Kwalijk 3 dagen later had ik eea in mijn bezit. Top geregeld!!
Als je beld word je altijd goed geholpen!. Fijn bedrijf!.
Wir haben uns für ein Unico-Teilzelt 350 entschieden und am Montag die Liefermöglichkeit abgefragt. Nach kurzfristiger Antwort bestellten und bezahlten wir Montag- Nachmittag im Onlineshop. Am Dienstag-Vormittag wurde das Zelt mit DPD versandt und am Donnerstag-Vormittag stand es vor unserer Tür. Für eine grenzüberschreitende Lieferung ist das top!
Dakluifel besteld alleen beetje onduidelijk welke maat je nodig hebt . Je kan maat 6!bestellen en maat 7 , blijkt hetzelfde te zijn
Een Greenegg onderdeel dat moeilijk te vinden was, was hier wel op voorraad. Volgende dag in huis en goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Top!
Mailtje gestuurd omdat er een scheurtje in de tentstok van mijn unico luifel zat. Zonde verdere vragen werd er een vervangende stok opgestuurd!
N.a.v. mijn vraag kreeg ik snelle reactie. men was behulpzaam en komen afspraken na!