Je krijgt bij Bax snel en adequaat antwoord op je vragen. Ze hebben verstand van zaken. Spullen werden snel geleverd.
Wilde graag een voortent in de actie hebben maar wist de omloop maat niet zeker. Kreeg de mogelijkheid nog van de lopende actie gebruik te maken en ze op een maandag met de juiste maat terug te bellen (dag dat de zaak eigenlijk gesloten is en laatste dag van de actie) geluk aan mijn zijde want mijn maat tent was op voorraad en is binnen 2 werkdagen thuisbezorgd, helemaal top!
Ik bestelde een slaapmatje op vrijdag middag, maandag ontving ik pas een wel eens waar vriendelijk reactie dat, ondanks eerst anders op de website, het matje uitverkocht was. Tegen dinsdag had ik dan bevestiging dat ze mijn alternatieve keuze wel konden leveren en dan was hij er woensdag ochtend ook. Vriendelijke, snelle bediening, enkel spijtig van het misverstand. Toch gaven ze de langste garantie en was het matje ook 10% goedkoper bij hen.
Duidelijke website, artikel beschrijving, communicatie en afhandeling. Verzending binnen enkele dagen. Produkt is zoals gezien op YouTube. Zeer tevreden.
Veel keuzemogelijkheden. Goede voorlichting.
Er werd netjes telefonisch gereageerd op het lekken aan de pees van onze nieuwe Unico Turijn
ruime keuze aan assortiment. alleen jammer dat ze met DPD verzenden.
Artikel besteld en snelle levering prima !
Goede kwaliteit voor goede prijs en klantgericht
Supersnel mijn bestelde artikel ontvangen. Duidelijke website en simpel aangegeven hoe het bestellen verloopt. Twee dagen later al keurig afgeleverd aan huis.
Na bestellen bleken een tweetal slaapmatjes pas september leverbaar, dus na de vakantie. Na overleg met Bax deze twee matjes per e-mail geannuleerd. Resterende spullen werden binnen enkele dagen bezorgd en de creditering van het teveel betaalde bedrag volgde enkele dagen later. Keurig geregeld dus.
zie boven.
Leuke kleuren en kinderen zijn er blij mee! Snelle service ook!
Snelle en nette levering
Tijdens het weekend besteld en 2-3 dagen later vlot geleverd. Product is zoals verwacht en ook de prijs was goed!
Snel en deskundig geholpen
Wij zij heel goed geholpen. Heel prettig vinden wij de dubbelcheck voor de bestelling heel goed. Op deze manier kunnen er geen fouten worden gemaakt. Wanneer ze de bestelling niet goed begrijpen of ze twijfelen erover, nemen ze via email contact met je op.
Goede communicatie en product eerlijke prijs kwaliteit.
Caravanmatras besteld op maat.
Product is snel geleverd via DPD met track&trace. Verder mooie prijs voor de slaapmat.
Na een bijzonder onprettige ervaring met verkeerde leveringen en onvriendelijk personeel is een vakantie met mijn twee kinderen ellendig verlopen. Na de eerste slechte beoordeling op dit forum heeft de heer Bax sr. zelf actie op genomen en na overleg met een bijzonder gebaar de pijn weten te repareren. Het geeft veel vertrouwen te weten dat een onbehulpzaam personeelslid blijkbaar niet symbool staat voor de hele winkel maar eerder een uitzondering is. Ons vertrouwen is hersteld en we zullen weer met genoegen langskomen.
Originele beoordeling
- Eerst kwam ik erachter dat een component van de nieuw aangekochte tent bij u reeds gebruikt was. Toen ik dit aangaf heb ik een wantrouwend antwoord gekregen via de telefoon “dit is in principe niet mogelijk...toen maar aan dat het zo is”; - Toen ik uiteindelijk met gezin op pad ging met de nieuwe Steenarend 5000 kwamen we er ter plekke achter dat ons de verkeerde binnentent was geleverd! We hebben een Havik 4000 binnentent gekregen ipv een Steenarend 5000. Mijn twee kleine kinderen en ik hadden dus met het uitgeven van +/- 2,5K een tent gekocht waar we niet in konden liggen zoals bedoeld. - We namen direct contact op per mail (incl foto’s) en belden met de coordinator van de tenten bij Bax. - Die gaf aan dat ik langs kon komen om te ruilen. Ik stond echter in Overijssel en een rit van 200km naar Brabant was onmogelijk voor mij als alleenstaande vader. Ik verzocht daarom de binnentent op te sturen zodat we iig een dag later wel goed konden slapen. Dat werd ons geweigerd: “niet ons probleem. U kunt het opsturen wanneer u terug bent van uw vakantie en dan sturen we het juiste product wel op”. - Ondanks mijn smeekbeden kregen wij een grote mond en wilde de heer de Krom ons niet helpen door de binnentent alvast op te sturen. - Ik begrijp nog steeds niet waarom: 1) niet gewoon werd gezegd op de reeds gebruikte delen van de tent: stuur maar op, we ruilen ze gewoon om voor nieuwe en; 2) waarom niet direct werd verstuurd naar de comping zodat onze vakantie niet in het water zou vallen. We hebben de nachten vreselijk gelegen en nemen dat Bax nog steeds kwalijk. Mijn dochter van 6 en ikzelf lagen op een haak in het onderzijl waardoor we vreselijke nachten hadden en onze matjes hebben beschadigd. Op geen enkel moment heeft de heer de Krom blijk gegeven van vertrouwen, geloof of medeleven en is ons op geen enkele manier tegemoet gekomen. Nog steeds wachten wij op een bericht.
Tweemaal Exped matrasmatten besteld. Keurig op tijd afgeleverd. Bij ontvangst geconstateerd dat de levering niet geheel compleet was. Dit gemeld, en binnen twee werkdagen een bevestiging dat aanvulling alsnog wordt opgestuurd. Zelfs in deze tijd waar iedere web shop vertraging wegpoets door de huidige corona situatie, komt Exped/Bax zijn afspraken wel na! Blijkbaar prima ingespeeld op de extra vraag om producten.
Prima en efficiënt bedrijf.
Volgende keer bestellen we weer iets bij deze zaak , tevreden over product en service