Het door ons na advies van Bax aangeschafte kuipzeil voor onze Milaan voortent is een verrijking van formaat. Past perfect en is met de bijgeleverde handleiding heel makkelijk en super strak neer te leggen Zeer tevreden over dit product.
Bax denkt met je mee, de DPD waarmee ze samen werken is verschrikkelijk en leveren pakketten van ruim 600 euro af zonder controles en op niet op gegeven adressen
Bij het uit de verpakking halen constateerden wij een gebroken isofix en we misten 2 O-ringen die aan de boogstok behoren. Direct een mail gestuurd en een dag later werd deze in behandeling genomen en werd mij toegezegd dat genoemde materialen mijn kant op zouden komen. Kwalijk 3 dagen later had ik eea in mijn bezit. Top geregeld!!
Als je beld word je altijd goed geholpen!. Fijn bedrijf!.
Wir haben uns für ein Unico-Teilzelt 350 entschieden und am Montag die Liefermöglichkeit abgefragt. Nach kurzfristiger Antwort bestellten und bezahlten wir Montag- Nachmittag im Onlineshop. Am Dienstag-Vormittag wurde das Zelt mit DPD versandt und am Donnerstag-Vormittag stand es vor unserer Tür. Für eine grenzüberschreitende Lieferung ist das top!
Dakluifel besteld alleen beetje onduidelijk welke maat je nodig hebt . Je kan maat 6!bestellen en maat 7 , blijkt hetzelfde te zijn
Een Greenegg onderdeel dat moeilijk te vinden was, was hier wel op voorraad. Volgende dag in huis en goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Top!
Mailtje gestuurd omdat er een scheurtje in de tentstok van mijn unico luifel zat. Zonde verdere vragen werd er een vervangende stok opgestuurd!
N.a.v. mijn vraag kreeg ik snelle reactie. men was behulpzaam en komen afspraken na!
Je krijgt bij Bax snel en adequaat antwoord op je vragen. Ze hebben verstand van zaken. Spullen werden snel geleverd.
Wilde graag een voortent in de actie hebben maar wist de omloop maat niet zeker. Kreeg de mogelijkheid nog van de lopende actie gebruik te maken en ze op een maandag met de juiste maat terug te bellen (dag dat de zaak eigenlijk gesloten is en laatste dag van de actie) geluk aan mijn zijde want mijn maat tent was op voorraad en is binnen 2 werkdagen thuisbezorgd, helemaal top!
Ik bestelde een slaapmatje op vrijdag middag, maandag ontving ik pas een wel eens waar vriendelijk reactie dat, ondanks eerst anders op de website, het matje uitverkocht was. Tegen dinsdag had ik dan bevestiging dat ze mijn alternatieve keuze wel konden leveren en dan was hij er woensdag ochtend ook. Vriendelijke, snelle bediening, enkel spijtig van het misverstand. Toch gaven ze de langste garantie en was het matje ook 10% goedkoper bij hen.
Duidelijke website, artikel beschrijving, communicatie en afhandeling. Verzending binnen enkele dagen. Produkt is zoals gezien op YouTube. Zeer tevreden.
Veel keuzemogelijkheden. Goede voorlichting.
Er werd netjes telefonisch gereageerd op het lekken aan de pees van onze nieuwe Unico Turijn
ruime keuze aan assortiment. alleen jammer dat ze met DPD verzenden.
Artikel besteld en snelle levering prima !
Goede kwaliteit voor goede prijs en klantgericht
Supersnel mijn bestelde artikel ontvangen. Duidelijke website en simpel aangegeven hoe het bestellen verloopt. Twee dagen later al keurig afgeleverd aan huis.
Na bestellen bleken een tweetal slaapmatjes pas september leverbaar, dus na de vakantie. Na overleg met Bax deze twee matjes per e-mail geannuleerd. Resterende spullen werden binnen enkele dagen bezorgd en de creditering van het teveel betaalde bedrag volgde enkele dagen later. Keurig geregeld dus.
zie boven.
Leuke kleuren en kinderen zijn er blij mee! Snelle service ook!
Snelle en nette levering
Tijdens het weekend besteld en 2-3 dagen later vlot geleverd. Product is zoals verwacht en ook de prijs was goed!