zeer positief ervaren
Op zondagavond online een bestelling geplaatst en op dinsdag in huis. Snelle levering en op afgesproken tijd. Kwaliteit prijs verhouding is prima.
Ik had een vraag over mijn tent. Snel een antwoord gekregen. De verzending liep ook uitstekend.
Helaas 2x rechter zijkanten geleverd ipv l+r
Snel geleverd en prima kwaliteit en service.
Zeer snelle levering.
Goed geholpen na problemen met de peesmaat. Na de tweede keer de juiste maat. Maar wij konden ook niet weten dat LMC zo'n afwijkende peesmaat heeft voor de tochtrand. Maar het probleem is verholpen. Ze maken prachtige voortenten. Voortent staat als een huis.
Ik bestelde 2 campingstoelen. Ze werden snel en vlot geleverd
Alles volgens afspraak!
Vorig jaar alleen een luifel gekocht. Dit jaar aangevuld met voorwand en extra luifel. Een modulair systeem van prachtige kwaliteit, makkelijk op te zetten. Wel handig om eerst even de video bekijken. Wij moesten dit op de camping nog doen. We gebruiken de luifel als we met zijn tweetjes zijn en trekken, we bereiden uit als de kleinkinderen er zijn. Zo hebben we van alles wat. Duidelijke communicatie over de langere levertijd en werd geleverd conform de afspraak. Wel iets om rekening mee te houden
Zelfs een foutieve bestelling, wordt zonder problemen na een 4 maanden nog omgeruild. Geweldige service.
Goede service beveel ik aan bij anderen.
Prettige heldere communicatie over de verlate levering en mijn opties hierin.
nadat de bestelling geplaatst was, ben ik goed op de hoogte gehouden . Geen problemen gehad.
binnen 2 dagen bestelling thuis ontvangen
2 dagen na bestelling contact gezocht ivm geen verzendbevestiging. Excuus ja elk jaar is het druk in het voorjaar ( dat is bekend dus kan je er op inspelen ) en ja corona he ( corona speelt al 1.5 jr ) 15 min Na contact kreeg ik een verzendbevestiging en was het de volgende dag geleverd. Toch goed verlopen, jammer dat ik contact moest leggen.
vlotte en keurige afhandeling
Aanvullende materialen voor onze Unico tent besteld via mail. Telefoontje over de levertijd gepleegd en binnen 2 dagen in huis. Uitstekende service en zeer klantvriendelijk.
Net geen 5 sterren, soms lang in wacht omdat afdeling niet kan opnemen en dan wordt verbinding verbroken, maar heb je iemand aan de telefoon helpen ze je TOP. Goede en snelle levering.
De Exped Orion III UL was eerst niet te leveren. Daar is duidelijk over gecommuniceerd. Toen de tent er wel weer was is hij meteen opgestuurd.
Bezorging was niet zo snel, maar verder prima. Goede prijs voor een exped mat. Service nog niet nodig gehad, maar dat zal vast goed zijn.
Mooie campingstoelen gekocht, goed verpakt. Goede prijs en kwaliteit.
Alles volgens plan! En snel!
De twee eindstoppers kunnen in een envelop per post.nl. het werd verzonden in een envelop per koerier voor 4,95 euro. Schandalig!!