Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar

Goed verzorgd en goed verpakt.

Website is goed overzichtelijk en het pakket is zeer goed verzorgd zeer goede services bedankt.

Vlotte levering en goed telefonisch advies

Nvt

We wisten van tevoren al wat we wilde bestellen en de mast. Was dus een ABC tje

Snel en correct.

Een uitbouw besteld voor mijn voortent. Makkelijk,dat je in kunt vullen wat voor een voortent je hebt,zodat ze kunnen controleren, of je wel het goede besteld. Heel fijn hoor. En nog eens snel geleverd.

Maten van voortenten vooral als het maatwerk is zijn voor ons als klanten niet te volgen. Maar de verkoop helpt je daar zonder problemen doorheen en is alert op fouten.

Een super product.

We hadden een heel leuk ontvangst in de showroom in Bergeijk met een uitstekende uitleg over de types en opties. En leuk om een rondleiding te krijgen in de fabriek/werkplaats hoe de tenten gemaakt worden en de opzet instructie was ook top!

Mooi kastje.

Heel erg goed

Tip top

Snelle en goed service.

Duidelijke site en goede service.

Ben zeer tevreden,mooie prijzen wat je koopt. Dik tevreden.

Netjes geholpen

Goed geholpen mooie zaak.

Goed geregeld

In 1 keer goed, geleverd en juiste product.

Zoals het hoort.

Wat je besteld krijg je.

Snelle levering, mooi product.

Mooi product en snel geleverd.

Helemaal top

Op de site stond dat de levering van de Torino zijwanden wat langer kon duren. We hadden gelukkig tijd genoeg tot juni. Maar met 3 dagen in huis. Helemaal top.

Exped mat

Als ik erop ga zitten, zit ik op de grond en dat voelt koud en hard. Ik heb matje nodig om op te liggen EN te zitten. Kan u dit verhelpen/oplossen? Of Ik kan deze retour sturen, maar wens geen verzendkosten te dragen, wegens vertoond gebrek. Heeft jullie mat tot min 17 hetzelfde gebrek? Anders overdenk ik deze nog te ruilen. Wil u mij hierover persoonlijk contacteren aub? Dank, 0032 468 144772

Tamelijk goed.

Verplichte aanbetaling niet klant vriendelijk.Bedankje voor de betaling was wel leuk.

Denken goed mee en snelle levering

Controleerden mijn uitzonderlijke bestelling en vroegen of dit klopte, anders zouden ze de bestelling aanpassen.

Een opblaasbaar windscherm telefonisch besproken, gelijk voorraad in magazijn gaan nakijken. Na bestelling werd ondanks corona na twee dagen, pakket bezorgd.

Keurig geleverd

Product was niet uit voorraad leverbaar, daarover kwam direct een bericht. Uiteindelijk werd het toch nog snel bezorgd. Prima dus.

Snel verzonden

Ik had last-minute nog een slaapmat nodig die bij andere webwinkels niet in voorraad was, maar bij Bax totaalrecreatie wel. Product was snel verzonden en op tijd aangekomen.