Snelle levering, toch nog een verrassing

We hebben vorig jaar een complete Unico luifel gekocht met voorwand en blindering voor de linkerkant. Vorige week hebben we een blindering voor de rechterkant en voorkant aangeschaft. De aanduiding op de verpakkingen klopten ook. Echter zijn de zijwanden gelijk en naar ik denk beide de linker uitvoering, ook zijn de stoffen verschillend. Verder zijn we zeer tevreden over de kwaliteit en de uitstraling van de luifel.

Vriendelijk en professioneel geholpen

We hebben een hele goede ervaring met Bax Totaalrecreatie. We hebben een hele mooie rondleiding door het bedrijf gehad en zijn daarna heel vriendelijk en professioneel geholpen met de aankoop van een nieuwe voortent met toebehoren. We zijn dik tevreden!

Topbedrijf mooi product Unico

Uitstekende service komen afspraken na snelle reactie en kijken naar mogelijkheden

Makkelijk geregeld en snel binnen.

Één telefoontje was voldoende om te weten dat het benodigde op voorraad was. Via internet de bestelling gedaan, iDeal betaald en 3 dagen later keurig verpakt bezorgt.

Hele snelle levering

Na de bestelling zeer snel thuis en is een geweldige stoel

Snelle levering, goed product

Fijn dat snel geleverd wordt wat je besteld hebt. Degelijk product, voldoet a/d verwachting.

Goed geregeld

De onderdelen die ik nodig had voor de voortent waren makkelijk te bestellen, mede door de duidelijke productomschrijving, en vervolgens ook zeer vlot geleverd.

Snel onze spullen geleverd voor onze voortent. Daarnaast goede afhandeling bij de klantenservice want helaas waren de verkeerde stokken geleverd. Maar wel tevreden over de rest

Goede en snelle service

Met instructie filmpjes ia duidelijk wat de voordelen zijn van de producten. Eenmaal thuis is de prijs kwaliteit het echt waard! De levering is ook erg snel

Heldere verkoop, bij het ontbreken van een aantal onderdelen was men zeer achterdochtig. Aankoop voortent ad 2.000 euro, ontbrekende artikelen van zeer geringe waarde werd ik zeer achterdochtige behandeld. Ik kreeg het voordeel van de twijfel. Komt niet klantvriendelijk over.

Goede en snelle levering

Vlot verlopen

Prima service!

Na telefonisch contact ivm levertijd een bestelling gedaan en deze werd keurig verpakt binnen een paar dagen geleverd.

Super snelle levering, binnen twee dagen het bestelde product in huis.

vriendelijke, deskundige en snelle dienstverlening

zie boven

Snelle levering,goede kwaliteit!

Top maar kan beter

Ik heb vorig jaar een Unico luifel gekocht, tent/ luifel is top. Haringen kwaliteit is niks. Melding hier van gemaakt ... reactie Bax ...alleen geschikt voor zachte natte ondergrond (Nederland). Onlangs de voorkant van de luifel gekocht weer de zelfde zwakke haringen. Jammer dat ze aan principe vast houden terwijl een massieve tent (nagel) haring niet duurder is maar wel duurzamer bij zo mooie duurzame luifel.

Keurig en sympathiek

Telefonisch informatie gevraagd over luifel met fronten voor de caravan. Was een prettig contact. Vervolgens via de site van Bax de bestelling gedaan. Na een week werd het bezorgd. We zijn zeer tevreden.

Tot nu toe goed.

Ik heb de luifel nog niet op kunnen zetten, dus of de maatvoering die u geadviseerd hebt, 10,5 ipv 11 inderdaad zo goed is dat het prijsverschil tussen de Freestyle Madrid en de Unico de moeite waard is moet ik nog even afwachten....

Geweldig!

Snelle levering. Heel goed.

Snelle reactie

Ik kreeg snel reactie dat er een artikel niet op voorraad was, daar wacht ik nog even op. Het tentje wat we besteld hadden werd wel geleverd. Alleen zat er prijsverschil in. Op de verpakking van de tent stond een andere prijs dan dat ik via de webshop heb betaald. Jammer.

Prima campingwinkel met prachtige zelf gemaakte tenten!

Wij hebben net de Unico Milaan voortent gekocht! Wat een geweldige tent is dat! Dit najaar hebben we zelf ook een kijkje kunnen nemen in de eigen tenten makerij van Bax Totaalrecreatie. Dat was echt heel leuk en leerzaam en we hebben zelf kunnen zien met hoeveel vakmanschap hier wordt gewerkt. Verder is het aanbod in de winkel heel divers en staat klantvriendelijkheid bij het personeel echt voorop. Wij zijn dus heel tevreden over Bax Totaalrecreatie. Jammer dat we zo ver moeten rijden (161 km) om bij jullie te komen, anders kwamen we zeker vaker winkelen.

Een aanrader

Overzichtelijke site, duidelijke communicatie en snelle levering.

Goed geholpen en goede uitleg

Super!!

Helemaal top, was ruim binnen de gestelde levertijd geleverd, alleen jammer dat we pas in de ochtend te horen kregen dat ons pakket kwam.