Na een goed gesprek en bevredigd antwoord

Een goed gesprek gehad en mij klacht is na zeer tevredenheid op gelost.

Reparatie ongecompliceerd en goedkoop

ondanks corona is alles goed gekomen

Uitstekende service. Goede telefonische bereikbaarheid. Vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Levering keurig netjes zoals afgesproken.

Prima verzorgd

Na een eerste telefonische informatieverstrekking prima opvolging via email om uiteindelijk tot aankoop over te gaan. Uitstekende informatie en keurige opvolging.

Zeer positief

Vriendelijke ontvangst , zeer goede assistentie bij het zoeken naar de juiste oplossing voor ons. Gemakkelijke betaling en zeer veel hulp bij het zoeken naar een oplossing voor de levering. De levering verliep zoals afgesproken. Bax Totaalrecreatie is een zaak waar we graag naar toe komen, hun aanbod is enorm en de sfeer is al vakantie. Hopelijk tot zeer vlug als alles terug normaal is . Bedankt

Goed,

Goed en snel geleverd.

Gewoon Top

Vanaf dag 1 dat ik een vraag gesteld heb was het gewoon top. Ipv een lullig berichtje werd ik netjes gebeld met een goede aanbeveling wat overigens niet een duurdere optie was. Vervolgens reservering gemaakt en deze is soepel verlopen

In een woord perfect!

Duidelijke site, met mooie aanbiedingen. Snelle levering, goed verpakt. Had nog niet eerder besteld, maar een volgende bestelling gaat er zeker komen

Snel en verassend compleet

Snel en verassend compleet

Wat wij zo zochten was op voorraad en tegen een goede prijs. Levering was ook binnen een paar dagen.

Top !

Verstand van zaken en gevoel voor mensen

zéér goed

We zijn zéér tevreden over de snelheid en de vriendelijke medewerkers aan de telefoon

prima en snelle levering van het bestelde.

Via de mail hadden we een bestelling geplaatst. We zijn zeer tevreden t/m de levering aan toe. Geen klagen

Snelle en nette levering

Ik ben erg tevreden over het verzenden van mijn bestelling. Snel en netjes verpakt

Maakt beloofde waar

Onze bestelling is vlot in behandeling genomen en conform toezegging correct geleverd.

prima levering

Ik weet nog niet of de tent iets mankeert. Het is Maart en nog geen mogelijkheid om uit te proberen

Keurige levering.

Prima levering , mooi product.

Keurige verwerking van de bestelling

Goede website en prima orderafhandeling

Goede overzichtelijke website , makkelijk bestellen en de levering gaat ook prima

Goed advies en mooi product!

Vooraf kon ik met al mijn vragen bij unico terecht. Ze hebben mij goed advies gegeven. Ik heb de tent nog niet opgebouwd maar ik verheug me er al op.

Plezierige ontvangst en uitleg

We hoefden ons niet te haasten. Uitleggen en helpen met kiezen ging prima.

Goed en snel

Zijn hier al vaker geweest met een uitgebreide rondleiding

Binnen 2 dagen product binnen, prime service

Super fijne winkel!

Goede service, uitleg, en bestelling geleverd. Vriendelijke mensen, super verpakt en snelle levering.

Super geregeld

Alles snel geregeld