Contact en service uitstekend.

Krijg zowel via mail en telefoon goed antwoord op mijn vragen.

Aanschaf voortent Verona, tbv een Eriba Touring Troll(laag model), vorig jaar besteld, kleine aanbetaling gedaan. Afspraken gemaakt voor de levering dit jaar. Na keurige mailing etc. is vervolgens is de tent onlangs na voldoen van de eindfactuur keurig thuis bezorgd. Uitproberen van de tent moet nog gebeuren. Het pakket zelf is compleet in prima opberg zakken. Het geheel maakt een zeer degelijke indruk.

Top winkel

Mooi assortiment. Goede kwaliteit voor nette prijzen.

Goede webshop, bagger verzending

De webshop is fijn. De service van Bax is goed, ook als je belt. Maar voor mij geen bestellingen meet bij Bax-shop zolang zij nog alleen verzenden met dpd. Wat een drama is dat.

Prettige zaak

Ondanks de drukte tijdens het kopen van onze voortent, alle aandacht voor ons. Ook de aflevering netjes. Een klein minpuntje, een extra bestelling bij onze tent eerste keer niet op gereageerd. Later nog een keer gebeld en alsnog in orde gekomen.

Service en kwaliteit van hoog niveau

Mooie showroom waar alles goed staat opgesteld. Als je een tent voor een bepaalde caravan besteld weet Bax precies welke maat je nodig hebt en wat de eventuele aanpassing moet zijn. Als er na aankoop toch een probleempje is wordt dat zeer correct afgehandeld.

Snel en goed geleverd

Product besteld via site. Duidelijken en overzichtekijk. Reële prijzen.

Geweldig bedrijf die staan voor hun producten

Supergoed bedrijf met medewerkers die weten waarover ze praten volgens mij een no-nonsense-politiek dus eerlijke duidelijke antwoorden. Voor mij dus een dikke tien

Snelle en correcte levering

Van bestelling tot levering goed geregeld.

Voor en na bestelling hadden we telefonisch contact, prima, dus!

Wij zijn zeer tevreden over de medewerkers die goed opgelet hebben nadat we onze bestelling deden voor een voorscherm voor de UNICO luifel. Ondanks dat we vooraf telefonisch contact hadden over de maat, de kleur en de prijs, vulden wij de bestelling op internet foutief in. Binnen 15 minuten belde de verkoopmedewerker op en zei dat hij het al met pen gewijzigd had en vroeg of dit nu juist was. Na ontvangst stond de foute bestelling op de bon, maaar: de juiste levering was gedaan en op de bon ook netjes met pen gewijzigd. EN DAT IS SERVICE...

Camping keukenmeubel snel geleverd tegen scherpe prijs

Bestelde artikelen snel thuis en tegen een scherpe prijs.

Kwalitatief product.

Goede communicatie. Goede kwaliteit.

Netjes gebeld om gegevens te checken, op tijd bezorgd en netjes verpakt, top

Goede service and uitstekend advies over producten

Verschillende bezoeken gehad bij Bax Totaalrecreaties en zijn we telkens super goed geholpen. Unico Verona tentluifel die we gekocht hebben is van goede kwaliteit.

Top Ware

Bax Totaalrecreatie BV kann man nur weiterempfehlen eine Top Firma mit 5 Sterne. Das einzige ist, dass man nicht per PayPal bezahlen kann. Aber sonst sehr große Auswahl. Ich habe mir das Vorzelt Unicon Verona gekauft, dieses Vorzelt ist einfach Top. Es gibt nichts Vergleichbares.

Topbedrijf. Ze denken mee en adviseren goed.

Naar aanleiding van een bestelling voor een caravan met een verzwaarde as nam Bax contact met ons op om de maat van de bestelde dakluifel aan te passen. Dit omdat anders de luifel op de grond zou hangen.

Goed geregeld

Informatie rond gevraagde product was goed. Afhandeling van de afspraak super

Prima adres voor camping benodigheden

Al meerdere malen camping artikelen gekocht bij Bax. Niet goedkoop maar wel van uitstekende kwaliteit. Overzichtelijke website en vlotte levering. Productvragen worden vlot en vriendelijk via email beantwoord. Goede ervaring mee, raad dit bedrijf aan.

Men neemt alle tijd voor de klant.

Erg prettig geholpen, geen probleem met de tijd die men aan de klant besteed.

Zeer verzorgd!

Blij met de tijdige, complete en zeer verzorgde levering, in één woord uitstekend!

Snel

Wij wisten precies wat we nodig hadden. Bax heeft de bestelling gelijk verzonden

Mooi bedrijf.

juste top !

Bax est vraiment une magnifique découverte,j'ai commandé auvent brand riogrande 240 lundi,reçu confirmation paiement mardi et vendredi matin déja livré(belgique)socièté de livraison DPD impécable,reçu mail 2 heures avant la livraison,top! Bax,réponse rapide aux questions,conseils,solutions...top à conseiller absolument !

Communicatie

Snelle levering van schuurtent. Er was een misverstand over het merk (Isabella of Ventura), maar het misverstand werd in een telefoongesprek vriendelijk en duidelijk uitgelegd, waarbij er goed naar mij is geluisterd en ik de tent zonder probleem kon retourneren. Ik werd later nog extra teruggebeld, nadat Bax uit eigen beweging de moeite had genomen om nog even verder bij Isabella te informeren. Ik heb de tent gehouden en ben helemaal tevreden.

Très bon suivi avec une livraison rapide

Commande d'un auvent Brand. Très bon suivi de la commande par un collaborateur Bax (modification d'un accessoire pour ma caravane). Livraison rapide A recommander... ;-)