Zeer tevreden over verloop en aflevering bestelling.

Voorafgaand aan de bestelling telefonisch contact gehad over waar een bepaald onderdeel op de website te vinden was. Dit contact verliep prima en vervolgens verliepen de bestelling en aflevering ook prima. Er ontbrak weliswaar bij ontvangst van de bestelling een onderdeel, maar dit werd vervolgens heel snel toegestuurd.

Fijne winkel

Fijne winkel duidelijk en snelle verzending !

Prima materiaal

De geleverde materialen voldoen aan onze verwachtingen

Goed te bestellen via de webshop, duidelijk en vlotte levering.

Duidelijk webshop en snelle levering

Duidelijk webshop. Snelle levering

geweldig gehoopen

prettig

Prima communicatie en levering zoals afgesproken

Professionele afhandeling van de bestelling

Ik heb voor het eerst hier gebruik van gemaakt, dat Is heel goed bevallen De delen die ik had besteld waren mooi op tijd binnen

prima aankoop, snel en korte levertijd

naast de zeer goede prijssetting was het paket ook rap geleverd (+/- 48 hr) , mooi verpakt. Prima, zeker aan te bevelen voor online aankoop

Het bestelde product werd op tijd bezorgd en voldoet aan de verwachtingen!

Bestelde product voldoet aan de verwachtingen.!

Goede kwaliteit en snel geleverd

Goede kwaliteit en snel geleverd

Kunde ist sehr zufrieden

Sehr gute Abwicklung, beste Qualität. Die Verbindung der Stangen war anders als im Video. Ich finde die Verbindung besser. Der Aufbau ist einfach und geht schnell. Das Zelt steht sehr gut. Auch bei schlechtem Wetter. Alles super. Danke.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering,duidelijk!

Snel behandeld

Snel antwoord

Snel antwoord op een vraag via de mail. Daarna onderdelen besteld die ook snel geleverd werden.

Great Service!

Will continue buying from them! Swift communication!

Goede prijs. Levering redelijk snel en produkt zoals omschreven

Correcte en vlugge levering

zeer grote keuzen van pruducten en correcte en vlugge levering.

Traag

Vier dagen geleden besteld maar nog altijd niet ontvangen. Ondanks diverse mails (ook van DPD) is het mij nog steeds niet duidelijk wanneer de bestelling zal worden bezorgd. Dit kan beter!

Prima prijzen. Alleen verkeerde verzender.

DPD doet er gewoon te lang over. Product zoals verwacht. Winkel ook prima.

Snelle levering van een prima slaapzak

Op maandag hebben wij een Nomad slaapzak besteld. Via e-mails werden wij op de hoogte gehouden van bestelling tot levering.

Matjes binnen 2 jaar lek, maar 11 dagen te laat gemeld. Enige reactie TELAAT!

Binnen 2 jaar waren mijn 2 Nomad matjes (Allround XW 10,0) al lek. Tijdens kampeervakantie merkte ik dat. Toen maar luchtbedjes gekocht. Bij terugkomst gemeld bij nomad-shop.nl (Blijkt nu baxrecreatieshop.nl te zijn?) Maar ik was 11 dagen te laat! Enige reactie was TELAAT GEEN GARANTIE meer. Wat een service zeg! Ze staan dus zelf niet achter hun producten.

De levering

Too snel de dag na bestelling en keurig !

Nog nooit wat besteld bij Bax maar is op een kleinigheid na goed gelukt

snelle correcte levering

Snelle correcte levering. Omverpakking mag een stuk kleiner (3-4× zo groot als het eigenlijke produkt)