Prima (snel) online advies en super snelle levering
Good service, fast delivery. Would buy from BAX again.
Juiste onderdelen geleverd voor mijn verona luifel.
De verzending ging even helemaal mis. Maar met een mailtje en een telefoontje is toch alles snel en netjes opgelost! Fouten makken doen we allemaal, het is het netjes oplossen dat duidelijk vertrouwen en meerwaarde geeft, en dat was bij ons duidelijk het geval!
Bij bezoek aan de showroom uitermate goede uitleg gekregen. Later de producten besteld. Deze werden de volgende dag al geleverd. TOP !!!!
Werkt super gewoon alles volgens afspraak
Na de Unico Genua voortent wilden wij ook een luifel hierbij. Bij de webshop werd melding gemaakt om eerst even te bellen alvorens te bestellen. Ik werd keurig te woord gestaan en verder geholpen. De tent besteld, welke binnen 2 dagen uitgeleverd werd via DPD. Compleet geleverd in een stevige doos, met daar in de bekende tentzak. Kwaliteit was uitmuntend! Van harte aanbevolen!
Zowel telefonisch als via mail vriendelijk en adequaat te woord gestaan.
Het kostte me behoorlijk veel moeite om de bestelling op het online platform te plaatsen. Op mijn iPhone kreeg ik mijn winkelwagen niet geopend; later naar laptop lukte het werkelijk bestellen pas na veel aandringen en cryptische meldingen als zou ik een verplicht veld niet hebben ingevuld. Uiteindelijk gelukt en het product naar volle tevredenheid in gebruik genomen. Ware het voor de site had ik vijf sterren gegeven.
Ik heb op zondag een dakluifel voor mijn caravan besteld op de webshop. Maandagmiddag heb ik gebeld om te vragen wat de levertijd zou zijn. De heer Bax heeft mij persoonlijk geholpen en gezorgd dat de juiste luifel die dag nog verstuurd is. Hij heeft me nog persoonlijk gebeld om te zeggen dat de luifel verstuurd was. Dinsdag middag zat de dakluifel op mijn tent. En dat terwijl mijn caravandealer zei dat er pas in september geleverd kon worden
goed geregeld fijne service
Het zeil en de ogen zijn prima, alleen de tiewraps zijn rommel. Er zijn reeds 5 tiewraps gebroken zonder veel kracht erop uit te oefenen. Er gaan door mij andere (betere en sterkere) tiewraps gebruikt worden.
Product voldoet aan verwachting. Snel geleverd
Op maandag bellen voor een bepaalde maat en type dakluifel, personeel kijkt of deze voorradig is en belt terug. Daarna via de website besteld en woensdag al thuis geleverd.
Slaapzakken voor de kleinkinderen besteld ze kunnen er snel van genieten !
Product werd snel geleverd, wel fijn zo vlak voor de vakantie!
nette vriendelijke en goede service
Duidelijke website, goede prijs/kwaliteit verhouding en supersnel bezorgd, binnen 2 dagen met duidelijke communicatie.
Scherpe prijs en snelle levering.
Ik belde voor een petluifel voor onze Bologna voortent. Ik kreeg direct een vakman aan de telefoon. Hij gaf uitleg hoe de luifel bevestigd moet worden en welke maat bij mijn tent en caravan paste.
Snelle verzending
snelle service
Mijn bestelling was met 1 dag binnen . De service is uitstekend .
Bedankt firma Bax voor de vlugge levering(2dagen)en het kwaliteitsmateriaal(Coleman Event Shelter XL),perfect op tijd voor ons tuinfeestje :-)..