Snelle levering van toppie product

We hadden al een unico-verona luifel en hebben de voorwanden en de extra voorzetluifel gekocht. Binnen 2 dagen is geleverd, top!!

Vlotte comunicatie en snelle levering

Heb een zijluifel voor de buizerd serie besteld. Moest wel de oude kleur zijn. Was geen probleem en was al 1 dag later binnen. Voordeel van eigen productie denk ik. Geen made in china!

Niet helemaal eerlijke informatie

Later kwamen wij er achter dat de tent eruit gaat We wilden ook een hemel erbij maar die was er niet zei hij ,maar zou wel komen Alvast afrekenen en na sturen kon niet Want hij wist niet wanneer ze we binnen kwamen Omdat er ook gedoe was met de kaart koppelen aan de app en de servicebalie dat ook niet op kon lossen moest ik maar later ff bellen Toen ik dus belde en eerst vroeg of de hemel alweer te bestellen was kreeg ik te horen dat die eruit ging en niet meer terug kwam Balen dus want die had ik met korting willen kopen van de punten Gelukkig had Bax er nog wel een

Makkelijk en snel bestellen en geleverd

Makkelijk en snel bestellen en geleverd krijgen, het bezorgen gaat via de DPD track en tracé. Via jullie scheelde het ruim 35,- op onze bestelling!

Snel en efficiënt

Bestellen, bevestiging en na een dag ontvangen!

Aan het lijntje houden en uiteindelijk niet leveren

Een Sevilor Madison kano in uitvorm gekocht omdat deze volgens de website nog leverbaar was. De dag erna een DPD nummer ontvangen van een medewerker van de internetservice. Dit nummer was echter niet bekend bij DPD. Weer gebeld met Bax. De collega had het verkeerd gedaan werd er gezegd want de boot lag nog op een andere locatie van Bax. Het zou de volgende dag geregeld worden. Het geld was ondertussen al geïncasseerd. Na een week werd er aangegeven dat ze toch niet konden leveren omdat de fabriek niet kon leveren. Terwijl ze steeds zeiden dat ze de boot zelf op voorraad hadden. Geen prettige ervaring als je een boot wil meenemen op vakantie.

Slechte garantie bepalingen.

Deze firma komt de garantie regels niet na. Schuift de garantie af naar de leverancier. En de lerancieer weer naar de Fa. Bax. Iets wat na 7 dagen stuk gaat mag je verwachten dat de Fa Bax er voor staat en de garantie niet af schuift. De verkopende partij is aansprakelijk voorgarantie. DE FA BAX DUS NIET WAARDELOOS.

Uitstekend adres om kampeermateriaal te kopen

Veel en degelijk materiaal. Voldoende keuze. Uitleg van verkopers die hun materiaal kennen. Gunstige prijzen en snelle levering.Correcte dienst na verkoop. Een aanrader voor elke kampeerder en voor mensen die veel buiten leven.

Deskundig advies

Kennis van zaken over te leveren voortent

zondag mijn luifel besteld en dinsdag al geleverd. Super Een misverstand bij de bestelling geen probleem producten retouren. unica caravan voortenten prima materiaal en gemakelijk en snel op te stellen.

Zeer snelle levering

Wij hadden zaterdag gebeld voor onze Unico luifel om daar ook een voorwand voor te bestellen Maandag werden we gebeld of alle gegevens klopten Dinsdag om 17.30 Werd onze bestelde artikel al thuis bezorgd Top

Teleurgesteld over de gang van zaken.

In 2011 kochten wij een voortent Bologna voor onze Eriba. Wij hebben de tent nooit goed op kunnen zetten. Nu blijkt dat er een verkeerde boogstok geleverd is destijds. Wij hebben altijd gedacht dat het niet kunnen opzetten van de tent aan ons lag. Wij zijn wat ouder en kamperen niet iedere maand. We gebruikten dus de tent alleen als luifel. In 2018 heb ik al eens wat foto`s gestuurd. Een paar weken geleden toch maar eens gemaild. Ik kreeg direct antwoord . We moesten de delen van de boogstok maar eens meten. Toen meldde de firma Bax ons dat we een verkeerde boogstok hadden. Dan denk je er wordt een goede boogstok geleverd. Helaas wij moesten een passende boogstok kopen. Wij konden niet bewijzen dat we een verkeerde boogstok gekregen hadden. De vraag blijft, kon de firma Bax wel bewijzen dat er een goede boogstok geleverd was. De garantie was verlopen ???

Snelle levering en kwaliteit. Wij komen al jaren bij Bax en tot nu toe hebben wij alleen maar positieve ervaringen.

Snelle levering, goede kwaliteit

Zowel bij aanschaf van de tent, als bij de aanschaf van een nieuwe slaapmat professioneel advies ontvangen. De levering was snel. Producten zijn niet goedkoop, maar wel van goede kwaliteit!

Gewoon alles correct en snel geleverd. Dan nog gezwegen over de prijs, veel goedkoper dan andere die dezelfde produkten verkopen. Heb mijn winkel gevonden!!!

Slecht

Op zondag om 14.30 uur gesloten. Volgens de site op zondag open van 12.00 tot 16.00 uur???

Snelle correcte levering

Snelle en correcte levering.

Duidelijke site, snelle en nette levering. Top

Bij BAX totaalrecreatie nieuw doek voor partytent besteld en ondanks dat ze aangeven dat de bestelling langer kan duren vanwege COVID-19 snel geleverd. Mooie duidelijke site ie zeker uitnodigt de winkel in Bergeijk een keer te gaan bezoeken. Voor ons een blijver

Helemaal prima!

Unico luifel + zijluifel + Kampa Easy Tread Carpet. besteld.. Netjes per mail en telefonisch geholpen (in deze vreemde coronatijd. ) met maat e.d wat we nodig hadden. Duurde door Corona tijd iets langer met verzending door DPD, maar dat is logisch in deze tijd. Keurig verpakt en afgeleverd. Mooie website en alle voorlichting en acties en handelingen duidelijk in beeld gebracht. Aankomend weekend met de caravan en moderne luifel op pad! Fijn dat er bedrijven zijn zoals BAX!

Andreas B.

Haben hier schon unser zweites Bologna Vorzelt für einen Eriba Touring gekauft. Auch dieses Mal sind wir mit der professionellen Abwicklung und der Qualtität des Produkts überaus zufrieden. Danke!:-)))

Een bezonder op service gerichte firma

Wij hebben nu meerdere Unico produkten besteld. En naar tevredenheid geleverd. En met een buiten gewone service en klant gerichte vriendelijkheid. Echt een top Firma met personeel die weten wat de klant wil. Ga zo door

Verona blinderingsklep besteld en zeer snel geleverd.

Al eerder op een beurs een Verona luifel + voorwanden gekocht en zeer goed geholpen.De medewerkers weten waar ze het over hebben!

Op de website stond retourneren mogelijk - dikke leugen!!

Kampa Air Shelter 400 gekocht bij Bax. Op de site stond dat retourneren mogelijk was binnen de 14 dagen. Zette hem even open, maar het ding gedroeg zich beneden alle verwachtigen, was helemaal niet bestand tegen de wind. Dus contacteerden we Bax om het terug te sturen, ze hebben immers nog andere oplossingen. Maar nee hoor, dat kon niet.

Topservice!

Vlotte bestelling en pakje kwam binnen enkele dagen aan. Zeer tevreden, bestel hier zeker nog eens!

Bax totaal recreatie is echt thuis in recreatie producten.

Niets is teveel bij Bax.Heb je vragen over tenten,luifels of wil je informatie over kampeer artikelen. Bax helpt je gewoon. Vriendelijk en Professioneel.