Heel vlotte afhandeling van de bestelling

perfect

mooi product, op tijd geleverd volgens de email die wij ontvingen

Mooi product voor nette prijs snel geleverd!

Makkelijk een keus te maken op website en bestellen. Je wordt over de voortgang van het verwerkingsproces goed geïnformeerd en product is snel geleverd. Voldoet in alle opzichten aan verwachtingen.

zeer goede service

snelle levering. helemaal goed!

Snelle afhandeling

We hebben dinsdag Isabella tenttapijt besteld bij jullie. Met als extra opmerking de vraag om het zsm te versturen aangezien we het dit weekend mee wilden nemen naar de camping. Jullie hebben het netjes de volgende dag verstuurd. Alleen deed DPD er 4 dagen over om het te leveren. Dat was erg jammer maar ligt niet aan jullie.

Zeer toffe gasaansluiting voor in de camper

Heel handige koppeling om over te switchen van een bbq naar een buiten kookvuurtje. Jammer dat ik door het DPD transport van 1 mei tot 12 mei heb moeten wachten op mijn bestelling. Toch bedankt Bax totaalcreatie voor de vriendelijke emails en service.

Goed geadviseerd via de chat en snelle levering

Uitstekend, meedenken door personeel, goed advies. Snelle levering.

Snelle levering met juiste onderdelen

Luifel besteld voor aan voortent. Keurig binnen 2dagen binnen en helemaal compleet met alle toebehoren.

Super service, ook tijdens de corona crisis

Ik koop graag bij Bax. Pas geleden een Unico Milaan 320 voortent met pet luifel en dakluifel en ook nog de bij passende Falco poolvos 2 gekocht. Super blij mee. Top kwaliteit. Laatst nog wat reserve onderdelen voor de voortent en de poolvos 2 gekocht. Gezien de kwaliteit zullen we het waarschijnlijk nooit nodig hebben.

Prima geleverd, weliswaar een paar weken moeten wachten maar dat is in deze Corona tijd wel te verwachten.

Snelle levering, goede aanbieding voor een tent

Prima productomschrijving en levering!

Keurig zoals gewenst geleverd, duidelijke productomschrijving.

Top Bedrijf!

Top bedrijf, wij waren echt onder de indruk van hun klantvriendelijkheid. Ik had er al een jaar geleden een bestelling gedaan en wilde mijn luifel aanvullen met meer accessoires. Ik had echter ongemerkt een verkeerde kleur ingevuld op internet. Een werknemer van Bax belde mij een dag later met de vraag of ik toch wel de juiste kleur ingevuld had want hij meende zich te herinneren dat wij vorig jaar een andere kleur luifel hadden besteld! Is dat service! Wij waren er heel blij mee want het voorkwam alle ellende van retour sturen en weer een nieuwe bestelling doen. Binnen 2 dagen hadden we alles binnen! En het is ook nog een top product, wat il je nog meer! Klasse hoor, Bax Totaalrecreatie!! Een tevreden klant

Ondanks de coronaperiode toch een snellen en correcte levering. Top.

Buitengewoon snel geleverd, topple!

In het weekend besteld en op Bevrijdingsdag geleverd. Super!

Service Bax is uitstekend

De bestelling is snel verwerkt en verstuurd. De levering door DPD daarentegen is niet ok. Ik was afwezig en de bestelling is achter een vuilcontainer achtergelaten. Daar heeft het twee dagen gestaan....

Uitstekend is te weinig. Het was geweldige service.

Telefonisch goed geholpen en in de zaak met heel veel kennis geholpen met het kopen van een dakluifel. Super.

Goede levering

Goede prijs kwaliteitsverhouding Goede levering

Perfecte service

Ik bestelde een conVEGGtor lifter voor mijn Big Green Egg maat medium. Er werd een lifter maat small bezorgd die niet paste op de medium vonVEGGtor. Gek genoeg zat er wel een kaartje aan waarop een M stond. (verkeerde kaartje?) Na een mailwisseling met Bax bleek dat de leverancier, Big Green Egg, sinds een half jaar andere conVEGGtors levert waardoor de oude lifters niet meer pasten. Toen dat probleem gelokaliseerd was, stuurde BAX meteen de nieuwe lifter en was het probleem opgelost. Het was prettig dat het mailcontact zo snel verliep. Korte lijnen, goeie service!

Mooie zaak, slechte aftersales

Mooie grote zaak waar je alles goed kunt vergelijken. Zeer star in de after sales, klant is koning is ver te zoeken. Nu onze 2e Unico tent, we zijn zeer content met het model en de handigheidjes, maar de kwaliteit wordt minder.

Duidelijke informatie en snelle levering

De informatie die ik vooraf heb opgevraagd was duidelijk en vriendelijk. De levering daarna vlot.

bestelling was snel verzonden

Ik heb gechat met medewerker voor advies. ze was erg behulpzaam en vriendelijk. Gped advies gekregen. De bestelling was snel onderweg. Het enige is dat de DPD pakketservice een erg slordige vervoerder is. Ik heb daarover al een recensie bij vervoerder achter gelaten. Maar Bax kan daar niets aan doen. Alleen misschien een andere vervoerder aantrekken??

Kwaliteit, uitgebreid assortiment voor de echte kampeerder!

Bax gebruikt degelijke materialen en daardoor echt kwaliteitsspullen. Prima service ook digitaal!

Gewoon uitstekend

Gewoon zo doorgaan , super bezig

Keurig op tijd geleverd

Mijn artikel makkelijk gevonden en besteld. Daarna netjes op tijd afgeleverd.