Goeie mooie en duidelijke site, en snelle levering.
Zeer goede lever- en klantenservice!
Bestelling vlot ontvangen, volledig en onbeschadigd. Ondertussen de tent al eens opgezet en we krijgen al zin vakantie ( hopelijk niet thuis )
Ons gezochte artikel goed en snel kunnen vinden op de website. Na een paar klikken was de bestelling klaar. 2 dagen later werd het bezorgd.
Mooi productaanbod, bestelde producten netjes en snel afgeleverd. Bedankt!
Een snelle en nette aflevering van onze nieuwe Verona voorwand. Eerst een e-mail verstuurd met een vraag over deze luifel. Het antwoord hierop was binnen een dag binnen. De bestelling was binnen 2 dagen afgeleverd en keurig netjes in een stevige doos verpakt. Kortom, prima service, klantvriendelijk en een sneller levering. Zou daar zo weer wat bestellen. Bedankt!
Meedenkend personeel. Op de vraag om een deel van een bestelling direct uit te leveren werd positief geantwoord en kreeg ik de bestelling de volgende dag netjes verpakt in huis. Dit is een winkel die het begrijpt
pakketje is nog niet geleverd. werd normaal maandag geleverd
Hoewel we streven naar een levertijd van 2 werkdagen, kan het gebeuren dat uw zending iets langer onderweg is. Wij, en onze bezorgdienst, ervaren momenteel enorme drukte door de Corona crisis. Wij vragen hiervoor uw begrip.
Het gordijn wat ik besteld had voor de Verona tent was er binnen 2 dagen. De kwaliteit is prima.
alleen maar goed!
Denken echt met je mee ook bij een online aankoop
Correct en volledig
Zeer goede prijs/kwaliteit en goede transportkosten. Prima totaal
Vlotte website met correcte info. Bestelling en verwerking vd bestelling verliepen zeer vlot, alsook de levering gebeurde heel correct.
Keurige msil ontvangen dat levering vertraagd was, keuze om geld terug gestort te ktijgen of order te laten staan.
UITSTEKEND
Niks op aan te merken
Snel en adaequate
Als nieuwkomer in de caravan wereld om advies gevraagd over een product. Ik kreeg een uitstekende uitleg en advies en besloot tot aankoop over te gaan.
Heb eerst gebeld of het wel klopte wat er op de website stond. Werd vriendelijk geholpen en wat we toen hebben afgesproken zijn ze precies nagekomen
Goed en snel
Bestelling eenvoudig via de site in te voeren. Telefonische terugkoppeling voor het aflevermoment. Keurig op tijd geleverd. Perfect
Big Green egg gekocht voor een scherpe prijs met veel accessoires. Erg prettige ervaring ook met de levering. Dankjewel!
Gemaakte afspraken helemaal nagekomen