Goed en snel

Goeie mooie en duidelijke site, en snelle levering.

Goede service!

Zeer goede lever- en klantenservice!

Prima materiaal

Bestelling vlot ontvangen, volledig en onbeschadigd. Ondertussen de tent al eens opgezet en we krijgen al zin vakantie ( hopelijk niet thuis )

probleemloos en super snel

Ons gezochte artikel goed en snel kunnen vinden op de website. Na een paar klikken was de bestelling klaar. 2 dagen later werd het bezorgd.

Goede webshop

Mooi productaanbod, bestelde producten netjes en snel afgeleverd. Bedankt!

Perfecte levering

Een snelle en nette aflevering van onze nieuwe Verona voorwand. Eerst een e-mail verstuurd met een vraag over deze luifel. Het antwoord hierop was binnen een dag binnen. De bestelling was binnen 2 dagen afgeleverd en keurig netjes in een stevige doos verpakt. Kortom, prima service, klantvriendelijk en een sneller levering. Zou daar zo weer wat bestellen. Bedankt!

Perfecte eerste ervaring

Meedenkend personeel. Op de vraag om een deel van een bestelling direct uit te leveren werd positief geantwoord en kreeg ik de bestelling de volgende dag netjes verpakt in huis. Dit is een winkel die het begrijpt

pakketje is nog niet geleverd. werd normaal maandag geleverd

pakketje is nog niet geleverd. werd normaal maandag geleverd

Snelle levering en prima kwaliteit

Het gordijn wat ik besteld had voor de Verona tent was er binnen 2 dagen. De kwaliteit is prima.

Overzichtelijk en uitgebreid assortiment

alleen maar goed!

Prima Bedrijf

Denken echt met je mee ook bij een online aankoop

Correct en volledig

Correct en volledig

Goede website en zeer vlotte afhandeling en bezorging

Zeer goede prijs/kwaliteit en goede transportkosten. Prima totaal

Betrouwbaar en correct

Vlotte website met correcte info. Bestelling en verwerking vd bestelling verliepen zeer vlot, alsook de levering gebeurde heel correct.

Prima!!

Keurige msil ontvangen dat levering vertraagd was, keuze om geld terug gestort te ktijgen of order te laten staan.

zeer goede opvolging en vlugge bezorging

UITSTEKEND

Niks op aan te merken

Snel en adaequate

Uitstekend advies met koop tot gevolg

Als nieuwkomer in de caravan wereld om advies gevraagd over een product. Ik kreeg een uitstekende uitleg en advies en besloot tot aankoop over te gaan.

Bedrijf die belooft wat hij zegt

Heb eerst gebeld of het wel klopte wat er op de website stond. Werd vriendelijk geholpen en wat we toen hebben afgesproken zijn ze precies nagekomen

Goed en snel

Helemaal niets op aan te merken

Bestelling eenvoudig via de site in te voeren. Telefonische terugkoppeling voor het aflevermoment. Keurig op tijd geleverd. Perfect

Super goed en snel geleverd! Dikke 10!

Big Green egg gekocht voor een scherpe prijs met veel accessoires. Erg prettige ervaring ook met de levering. Dankjewel!

Gemaakte afspraken helemaal nagekomen