prima service

Snel en efficiënt De verpakking van het bestelde voorwerp was wel veel te groot.

uitstekende service

Gunstige prijzen, snelle verzending en nauwkeurige beschrijving

Uitstekende ervaring

Duidelijke en complete website, goede aanbiedingen en snelle levering, kortom heel tevreden

Goed geadviseerd en prettig geholpen. Met snelle levering

Opmerking: mijn laatste bestelling betrof vijf nylon vleugelmoeren. De levering gebeurde met een doos met daarin een enveloppe met de moeren. Volgens mij was alleen de enveloppe voldoende geweest. Voordeel tweeledig: goedkopere verzending en altijd af te leveren in de brievenbus.

directe oplossing gevonden voor gaatje in het tentdoek

Ik belde met Bax omdat we in onze 18 jaar oude tent (die we bij Bax kochten) voor het eerst een klein gaatje in ons tentdoek hadden. De medewerker van Bax stuurde ons meteen een link naar het te bestellen artikel namelijk de Tear-Aid. We hebben onze tent nog niet gerepareerd aangezien we pas over een aantal maanden pas op vakantie gaan, maar de service van de medewerker was top!

Perfecte levering

Wij hebben 4 nomad slaapzakken besteld die in uiterst perfecte staat werden geleverd. De slaapzakken zijn voor ons de meest favoriete!

Goede website, makkelijk besteld en snel geleverd

Goede website, makkelijk besteld en snel geleverd

prima webshop

via exped-shop.nl heb ik iets besteld bij Bax totaalrecreatie, snel geleverd en prima verpakt. Terugsturen is wel overbodig ingewikkeld, daar zouden jullie nog iets kunnen leren van bijvoorbeeld Bol.com. verder prima!

Netjes en vlot afgeleverde tent

Netjes in 2 werkdagen afgeleverd tent.

Matje was niet direct leverbaar, keurig bericht gehad. Binnen 2 weken geleverd.

Prima communicatie, prima webshop, alleen !?

Heb diversen bestellingen gedaan, alleen waren deze niet op voorraad. Terwel dit wel als op voorraad in de webshop van Bax zelf stond aangegeven. Bax heeft belooft het te veel betaalde geld terug te storten. Heb tot nu toe nog niks gezien. (begrijp dat dit even tijd kost) hoop dat het geld wel terug gestort wordt. Verder op zich prima winkel, alleen vragen hebben ze graag per mail.(zeker de wat lastige) Mijn advies is dan ook als u hier iets wil bestellen, even een belletje of het op voorraad is en dan pas bestellen. Mijn advies aan Bax is hou je webshop op to date.(scheelt weer een hoop "gezeur") Kan ik deze webshop aanbevelen? Lastig, bij up to date webshop wel alleen op dit moment niet echt. De reden webshop niet up to date, en wachten op je geld. Best jammer want heb er wel een goed gevoel bij. Als webshop up to date was en geld binnen en dag terug gestort was, dan vijf sterren en aanbeveling. Zal ik in de toekomst nog iets bestellen bij Bax ? Als Bax alles op orde heeft zeker wel, alleen nu even niet.

wat we nodig hadden, gekocht voor een goede prijs

We zochten 2 slaapzakken en hadden een aantal eisen daarvoor. We kwamen op de website van Bax Totaalcreatie. We vonden de prijs gemeenschappelijk. Snelle levering en de producten in goede orde mogen ontvangen.

Uitstekende, snelle, accurate service

Via internet, met gebruik van een uitstekende site, datgene besteld wat ik voor ogen had. Daarna is de bestelling uitstekend verzorgd geleverd.

Gewoon keurig

Bestellen en geïnformeerd blijven over voortgang verliep prima en conform verwachtingen. Bezorging conform tijdsblok en keurig.

Prima ervaring

Voor het eerst hier besteld, een aantal zijwanden voor onze coleman event shelter. Vlot geleverd, prima prijs.

Een 10 voor ONVRIENDELIJKHEID

Na een telefoongesprek in de ochtend of de hond binnen mocht wat geen probleem was zei ze aan de telefoon, zijn we vertrokken uit Roosendaal naar Bax recreatie. Toen we binnen stapte kwam een chagerijnige vrouw met de mededeling dat de hond niet gewenst was en dat ze dus niet mee naar binnen mocht. Wij wilden een voortent gaan bestellen die toch bijna 4000 euro kost die ze nu mislopen. JAMMER. Er waren die middag amper klanten in de winkel. Wij hebben dus een rit van 220 km voor niks gereden. Onze ervaring is dus zeer slecht.

Beste assortiment in de lage landen - sterke service - scherpe prijs

Ruime keuze, goed advies, scherpe prijs (hou hun acties in de gaten) en een onberispelijke levering.

prima!

Goed product, snel ontvangen

Zeer lang onderweg

Ik heb op zaterdag 21/12 om half 5 een product besteld. Ik ging er echt niet vanuit dat ik die de eerstvolgende maandag in huis zou hebben, maar ook niet dat het pas op maandag 30/12 bezorgd zou worden... Pakket is 24/12 aangemeld bij DPD, maar pas na de kerst op donderdag 27/12 door hen ontvangen. Dus gingen we ervan uit dat het vrijdag aan zou komen. Helaas... Maar dan zou het toch zeker zaterdag er wel zijn! Ook niet... Ik weet dat de kerstdagen ertussen zaten, maar dat het langer dan een week zou duren, voordat mijn pakket er zou zijn, vind ik niet meer van deze tijd....

Lekker snel en goed

Alles via email goed geregeld, snel bericht van verzenden en de volgende dag afgeleverd.

goede spullen en snel geleverd.

Duidelijke website, prima service

We hebben een luifel besteld voor onze caravan. Website was overzichtelijk en duidelijk. Luifel werd op het afgesproken tijdstip geleverd. Prima!

Helemaal top

Mijn bestelling is precies wat ik besteld had. Helemaal top