Ik heb op zaterdag 21/12 om half 5 een product besteld. Ik ging er echt niet vanuit dat ik die de eerstvolgende maandag in huis zou hebben, maar ook niet dat het pas op maandag 30/12 bezorgd zou worden... Pakket is 24/12 aangemeld bij DPD, maar pas na de kerst op donderdag 27/12 door hen ontvangen. Dus gingen we ervan uit dat het vrijdag aan zou komen. Helaas... Maar dan zou het toch zeker zaterdag er wel zijn! Ook niet... Ik weet dat de kerstdagen ertussen zaten, maar dat het langer dan een week zou duren, voordat mijn pakket er zou zijn, vind ik niet meer van deze tijd....
De reden dat uw pakket langer onderweg was, is inderdaad te wijten aan de feestdagen Ingrid. Ook de bezorgers van DPD mogen natuurlijk genieten van enkele dagen vrij rond Kerst! We vinden het jammer dat u ons daar negatief op beoordeelt.
Alles via email goed geregeld, snel bericht van verzenden en de volgende dag afgeleverd.
goede spullen en snel geleverd.
We hebben een luifel besteld voor onze caravan. Website was overzichtelijk en duidelijk. Luifel werd op het afgesproken tijdstip geleverd. Prima!
Mijn bestelling is precies wat ik besteld had. Helemaal top
1. De maten kloppen niet: Volgens de website is het 30x80x200, maar in werkelijkheid is 't 24x71x194, waardoor het minder royaal ligt dan gehoopt. 2. Wel luchtbedden maar geen pomp te koop
Als de product informatie op de webshop niet juist blijkt te zijn, dan bent u uiteraard vrij het artikel te retourneren. Stuur ons even een email en we helpen u graag verder! ps. er zijn wel degelijk luchtbed pompen te vinden in ons assortiment!
Prima service, goede communicatie, snelle levering, goede prijs, prachtige slaapzakken
Alles tip top in orde !
Op tijd geleverd en juiste product ontvangen. Fijne slaapzak, voldoet aan beschrijving
Vlotte bestelling en betaling. Groot was mijn verbazing toen 2 dagen na bestelling het pakket in België reeds geleverd werd. Kortom perfecte service.
Netjes en snel geleverd.
Nieuwe luifel Verona voor Eriba Touring Troll 550 2019 besteld. De website geeft aan dat deze op voorraad is. Keurig betaald met Visa. Na ongeveer een dag (12-11-2019) volgt een telefoontje dat de luifel niet op voorraad is en pas ergens in januari 2020 (het is nu 13-11-2019) geleverd kan worden. Bestelling direct teruggedraaid om de we de luifel op korte termijn willen gebruiken. OP DE WEBSITE WORDT NOG STEEDS AANGEGEVEN DAT DE LUIFEL OP VOORRAAD IS. Klantenbedrog of slecht voorraadsignaleringssysteem????????? (ik hoop dat het bedrag snel teruggeboekt wordt, dan kan ik verder)
Ik ben zeer tevreden over de website. De communicatie rondom de levering was ook heel helder en gemakkelijk aan te passen. Het bestelde product was goed ingepakt. Ik ben helemaal tevreden met mijn bestelling!
Bestelde Coleman koelbox snel geleverd tegen scherpe prijs!
Prima service.
Correct behandeld, snelle levering
De artikelen waren goed verpakt en via track en tracé goed kunnen volgen . De opgegeven tijd nagenoeg benaderd. 😊👍
Tent niet kunnen zien in de winkel. Toonzaal was leeg, maar hartstikke goede online service. Nu nog testen.
Klopt, we zijn vol op bezig met de voorbereidingen van Kampeer Belevenis Noord-Brabant 2019! (https://www.baxrecreatieshop.nl/kampeerbelevenis). De tenten in de showroom moeten aankomend weekend helaas plaats maken voor caravans en campers!
Snelle levering en goed verzorgd.
Klacht is naar behoren opgelost!
Ik heb al sinds 2006 een Verona luifel tot volle tevredenheid. Heb recent een dakluifel erbij besteld. Order werd niet zomaar afgehandeld maar eerst, vanuit het bedrijf zelf, goede communicatie geweest omtrent de maat alvorens tot levering werd overgegaan.
Zondag besteld woensdag in huis. Product naar wens, en volgens verwachting.