Bax tent Verona heeft na 10 jaar slechte framebuis verbindingen waardoor bij harde wind (7bf) tijdens de vakantie de tent niet gespannen blijft en kapot waait. Gelukkig alleen de tunnel waarmee hij aan het buisframe bevestigd is. Tent en buizen mee naar Bax, probleem voorgelegd en oplossing gevraagd. Niet echt vriendelijk geholpen en geen advies,(iedere mogelijke verantwoordelijkheid uit de weg gaan) alleen mogelijkheden. Kosten kwamen voor reparatie tentdoek op € 75,- en totaal met stokken en klemkoppelingen op € 350,- . Besluit tot reparatie met verzoek wanneer klaar de mededeling dat eind september begin oktober men pas met reparatiewerk terwijl ik op dat moment op de camping sta. Besloten om niet te laten repareren. Gebeld met De Wit in Schijndel. Kan tent brengen en wordt de andere dag al gerepareerd. Kosten € 60,- geen nieuwe stokken nodig alleen nieuwe koppelingen met uitleg over weekmakers in kunststof en veroudering. Nieuwe klemmen € 19,- totaal € 79,- Heel vriendelijk en belangrijkste : direct geholpen.
Zeer tevreden.
Goede site, snelle levering
Gebeld en gesproken met Robin , duidelijke uitleg gekregen . Was ook heel blij met snelle levering ivm vakantie !
Op vakantieadres iets besteld op zaterdag en dinsdag werd het al bezorgd. Helemaal top.
Bedankt voor de snelle service
Uitmuntend
Goede en juiste informatie tav aan te schaffen product. Snelle levering. Bestelling compleet.
Prima kwaliteit en prijsverhouding
keurig verpakt en afgeleverd
Zeer snelle service
Goede, snelle reactie op telefonische vragen en een goed werkende site
In eerste instantie een mail gekregen dat de luifel nog in productie was bij de leverancier en pas een maand later aan ons geleverd kon worden. Vervolgens een mailtje gekregen dat er een luifel in onze bestelde maat was geannuleerd en dat de luifel per omgaande naar ons zou worden opgestuurd. Een dag later hadden wij de luifel al in huis.
Keurig op tijd juiste product ontvangen
Vlotte levering
Degelijk product.
Onderdeel van luifel was aan vervanging toe. Dit bij Bax besteld en snel geleverd.
Ik zocht een luchtbed. Heb er een gevonden, dat geheel naar wens was. Besteld en ontvangen.
Wij zijn goed geholpen, zowel telefonisch als de levering.
Betalen ging net even anders, dat maakte me onzeker. Gebeld en een aardige, behulpzame medewerkster, heeft het voor mij nagekeken en me gerustgesteld.
Zoals het hoort
Een vraag, direct antwoord en een goede en betrouwbare afhandeling.
Goede informatie tijdens bezoek aan Bergeyk, snelle levering en goede kwaliteit.
Prima, altijd snel en correcte antwoorden bij vragen via internet.
Snel en goed geregeld !