Door de ventielen open te zetten blies de mat zichzelf op. OK! Ik weet niet hoe ik de mat weer leeg moet laten lopen; er zit geen gebruiksaanwijzing bij. De mat ligt inmiddels een beetje in de weg. Ik zou graag nadere toelichting hebben. Harry Huppelschoten
U had beter even contact met ons op kunnen nemen Harry! Nu geeft u ons een 5 als beoordeling, terwijl het er in feite op neerkomt dat u ontevreden bent met het door u aangeschafte product.
Mijn ervaring voldeed aan mijn verwachting. Toen een probleem leek te onstaan, in mijn bestelling, werd deze meteen opgelost. De producten zijn naar wens.
Hallo bax totaalrecreatie bv uw site is goed overzichtelijk en genoeg producten en redelijke ook prijzen afhandeling word goed gedaan en overzichtelijk geregeld en bezorgen is ook gegaan wat er belooft word ga zo door en blijf zo door gaan.
Op internet de site gevonden tijdens zoektocht naar nieuwe camping-kasten. De indruk was positief en de kasten zijn snel geleverd. Ze zijn conform de verwachting.
Goede service en levering
Snel geleverd,
Beste dhr/mevr Pakje is maar 1x aangeboden bij mij aan de deur, waardoor ik deze met de auto moest ophalen. Ik versta iets anders onder thuis laten afleveren. Er is ook een depot in mijn woonplaats, daar afleveren is meer klantgericht. Groet Gesina Ijlstra
Beste Gesina, we zetten uw klacht door naar DPD. Zij hebben namelijk in uw geval steken laten vallen terwijl wij tijdig uw bestelling verzonden hebben. Bedankt voor uw feedback!
Zie hierboven
Onze excuses voor levering op het verkeerde adres Mariëlle!
Goede uitleg bij aanschaf luifel. Zeer prettig geholpen. Ook bij nabestelling via telefoon goede uitleg en vriendelijk te woord gestaan.
Snel en netjes geleverd
Vlotte levering van de bestelde goederen, alleen ik kan momenteel niet controleren of alles past omdat ik hiervoor mijn Veronaluifel op moet zetten en er nu niet de mogelijkheid voor heb. Waarschijnlijk eind deze maand.
Webshop werkt goed en makkelijk. Goede communicatie (mail) over de bestelling en voortgang. Snelle levering en alles goed verpakt.
Onderden in 2 keer moeten bestellen omdat ik de website niet goed had begrepen. Dus 1 keer te veel transportkosten..
Fysieke bestelling, maar dat is niet via Bax zelf, werd dag later afgeleverd dan bedrijf zelf aangaf. Product nog niet kunnen bekijken, is bij buren afgeleverd.
Snelle levering van prima product!
Pakketje was kwijt.. goed en fijn te woord gestaan.
Tussentijdse vragen keurig per mail beantwoord.
tent werdt iets later geleverd maar wetd netjes op de hoogte gehouden
Correct en compleet en op tijd geleverd.
Slaapzak besteld. Deze niet meer leverbaar. Hierover keurig telefonisch contact met prima advies voor een alternatief. Correct en snel geleverd .
Scherpe prijs voor kwaliteitsprodukt
Bestelling was direct bevestigd, opgenomen en behandeld. Werd gepersonaliseerd volgens extra nodige administratie en meteen verzonden volgens gespecifiëerd adres. Veel dank voor deze aangename transactie. Mvg
Concurerende prijzen, en snelle levering.