Geacht,op je site,hebben jullie een uitleg van hier tot in Tokio. De deeltent Doréma Quattro is leverbaar in vier verschillende breedtematen, namelijk in 225, 275, 380 en 430 centimeter. Breedtematen ?????? ik ging voor de Quatro 380 maar helaas. Breedte is volgens mij ,de binnen maat van 3 meter en 80 cm min 2 maal de dikte van de tent om in Tokio te geraken, en niet 3.40 zoals jullie geleverd hebben. En dan komen jullie,met de pees lengte, en dat zijn 2 driehoekjes om dat het water boven bij schuimkussens te beschermen. En voor die twee miserabele driehoekjes,van 20 cm levert de klant 0.40 cm breedte in,en ik heb mij twijfels over de 20 cm Br, maar ik laat dat alsnog weten. Een set aandrukstangen zijn niet geleverd. Het dak kaan niet gespannen worden, door de wind komt bol te staan,als ik het wil aanspannen, krijg ik de deur niet veilig open. Het spijt me,dat ik dit zo moet vast stellen. Graag een reactie.
We hebben contact gehad inzake uw bestelling Wim. U heeft alle informatie over de maatvoering na kunnen lezen op de product pagina van de Quattro 380 voordat u het product bestelt. Dit is tijdens ons telefoon gesprek met u ook aangegeven. Echter naar aanleiding van uw taalgebruik tijdens het gesprek waren wij genoodzaakt het telefoongesprek te beëindigen.
Na een storm waar bij de las brak van een dakligger , hebben we bij Bax deze besteld en naar de camping laten komen . Precies op de aangegeven tijd afgeleverd . Top
De tent lijkt goed, maar moet 'm nog uittesten. Negatief puntje vind ik de tas, waar de tent + stok in moeten. Alles is tot op de millimeter bemeten. In de praktijk zal de tent door gebruik steeds minder goed passen. Heb nu al de stok en haringen er los bij moeten leggen.
Snel en correct
goede en snelle levering en goed verpakt
Ik had wat reserveonderdelen nodig voor onze Unico Deeltent 350. Via de webshop het e.e.a. opgezocht en besteld. Alles werd netjes verpakt en compleet thuis bezorgd, inclusief een retour formulier voor het geval dat. Dus goed geregeld !
Door de ventielen open te zetten blies de mat zichzelf op. OK! Ik weet niet hoe ik de mat weer leeg moet laten lopen; er zit geen gebruiksaanwijzing bij. De mat ligt inmiddels een beetje in de weg. Ik zou graag nadere toelichting hebben. Harry Huppelschoten
U had beter even contact met ons op kunnen nemen Harry! Nu geeft u ons een 5 als beoordeling, terwijl het er in feite op neerkomt dat u ontevreden bent met het door u aangeschafte product.
Mijn ervaring voldeed aan mijn verwachting. Toen een probleem leek te onstaan, in mijn bestelling, werd deze meteen opgelost. De producten zijn naar wens.
Hallo bax totaalrecreatie bv uw site is goed overzichtelijk en genoeg producten en redelijke ook prijzen afhandeling word goed gedaan en overzichtelijk geregeld en bezorgen is ook gegaan wat er belooft word ga zo door en blijf zo door gaan.
Op internet de site gevonden tijdens zoektocht naar nieuwe camping-kasten. De indruk was positief en de kasten zijn snel geleverd. Ze zijn conform de verwachting.
Goede service en levering
Snel geleverd,
Beste dhr/mevr Pakje is maar 1x aangeboden bij mij aan de deur, waardoor ik deze met de auto moest ophalen. Ik versta iets anders onder thuis laten afleveren. Er is ook een depot in mijn woonplaats, daar afleveren is meer klantgericht. Groet Gesina Ijlstra
Beste Gesina, we zetten uw klacht door naar DPD. Zij hebben namelijk in uw geval steken laten vallen terwijl wij tijdig uw bestelling verzonden hebben. Bedankt voor uw feedback!
Zie hierboven
Onze excuses voor levering op het verkeerde adres Mariëlle!
Goede uitleg bij aanschaf luifel. Zeer prettig geholpen. Ook bij nabestelling via telefoon goede uitleg en vriendelijk te woord gestaan.
Snel en netjes geleverd
Vlotte levering van de bestelde goederen, alleen ik kan momenteel niet controleren of alles past omdat ik hiervoor mijn Veronaluifel op moet zetten en er nu niet de mogelijkheid voor heb. Waarschijnlijk eind deze maand.
Webshop werkt goed en makkelijk. Goede communicatie (mail) over de bestelling en voortgang. Snelle levering en alles goed verpakt.
Onderden in 2 keer moeten bestellen omdat ik de website niet goed had begrepen. Dus 1 keer te veel transportkosten..
Fysieke bestelling, maar dat is niet via Bax zelf, werd dag later afgeleverd dan bedrijf zelf aangaf. Product nog niet kunnen bekijken, is bij buren afgeleverd.
Snelle levering van prima product!
Pakketje was kwijt.. goed en fijn te woord gestaan.
Tussentijdse vragen keurig per mail beantwoord.
tent werdt iets later geleverd maar wetd netjes op de hoogte gehouden