Pluspunten
Snelle levering. Goed assortiment - Exped-store.nl had het product (en de specifieke variant ervan) dat ik elders niet vond.
VerbeterpuntenVerzendkosten onder €99! Tsja, ouderwets! ;)
Pluspunten
Snel, duidelijk en netjes.
Pluspunten
Vlotte levering, chatten als je vragen hebt werkt uitstekend
Pluspunten
snelle levering, keurig contact en actief uitbellen indien er een verkeerde maat besteld is.
Pluspunten
Meedenken met de klant. Nemen zelfs de moeite om telefonisch contact op te nemen en te overleggen!
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Namen meteen contact met me op toen een artikel tijdelijk niet leverbaar bleek en boden me meerdere opties waaronder een goedkoper product van dezelfde kwaliteit. Het teveel betaalde bedrag werd direct gecrediteerd.
VerbeterpuntenMisschien kan direct bij het plaatsen van de bestelling worden aangegeven of het artikel op voorraad is.
Pluspunten
Snelle en goede levering
Pluspunten
snelle leverig
Verbeterpunten?
Pluspunten
Mooi unico genua voortent gekocht, fijn in gebruik!
VerbeterpuntenMaar de bijgeleverde haringen zijn niet erg stevig, en dat is jammer, en had ik niet verwacht voor zo’n mooie dure tent.
Pluspunten
Snelle service en levering
Pluspunten
Webshop artikelen op voorraad en snel geleverd!
Pluspunten
Heel prettig telefonisch contact en vervolgens bij een bestelling de check of wij de juiste maat hebben besteld. Je krijgt bij Bax het gevoel dat men de klant persoonlijk kent als je vragen stelt via telefoon of mail. En het product, gefabriceerd door Bax Recreatie, dat we hebben besteld en in gebruik hebben is SUPER, een caravanluifel Unico Verona met gaasfront.
VerbeterpuntenWe gunnen jullie een fantastisch 50 jarig jubileum! Mogelijk dat we in september een bezoek brengen en een accessoire bestellen.
Pluspunten
Klacht verholpen onze exped slaapmat was 1 baan van geknapt. Het viel buiten het garantie termijn. De klacht werd doorverwezen naar de fabrikant. Deze heeft het matje vervangen. Dankjewel Robin van baxcreatie voor de service!
Pluspunten
snelle service
Pluspunten
Goed contact
Pluspunten
snel, goede heldere communicatie
Pluspunten
Goed breed assortiment. Snelle levering. Goede prijs
Pluspunten
website duidelijk, bestelproces verliep prima, mooie spullen
Verbeterpuntenna de bestelling hoorde ik een paar dagen niets, had geen idee of mijn product al geleverd zou gaan worden.
Pluspunten
Vlotte levering, goede verpakking.
VerbeterpuntenKies een andere bezorger. Dpd gooit alleen een briefje in de bus, terwijl je wel thuis bent. Je kunt het pakketje daarna alsnog gaan ophalen. Gratis bezorgen werkt niet.