Pluspunten
Goede persoonlijke benadering
Pluspunten
soepele afhandeling
Verbeterpuntenwebsite leek een paar dagen uit de lucht zonder dat ik kon achterhalen wat er aan de hand was. Als ik meer tijd had gehad had ik ergens anders besteld.
Pluspunten
duidelijke communicatie en goed advies
Positive
Sehr netter Kontakt! Dank dem Vorabformular zum Vermessen hat das Zelt die optimale Größe!!!
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke website. Snelle levering.
Pluspunten
De bestelde produkten werden snel en goed verpakt bezorgd
VerbeterpuntenJullie kunnen heel wat besparen en laten besparen door een juistere verpakking te gebruiken.
Pluspunten
Ik kon het niet geloven wanneer mijn bestelling na 24 uur bezorgd werd. Ging heel snel, alle artikelen in perfect staat en ik zal zeker weer bij Bax bestellen.
Pluspunten
Vraag gesteld per mail en ik werd keurig teruggebeld door een uiterst sympathieke meneer. Juiste antwoord op de gestelde vraag. Voortent keurig conform belofte één dag later thuisgebracht en uitstekend verpakt. DPD gaf ook netjes een tijdvenster aan van één uur dat ze langskwamen, ook dat klopte keurig. Letterlijk niks te klagen!
Pluspunten
Goede communicatie. Beloftes nakomen
VerbeterpuntenNiet echt
Pluspunten
Belde op voor de juiste kleurstelling van zijluifel ivm verandering van kleur tentdoek Snel geleverd.
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Duidelijke informatie. Prima service.
Pluspunten
snel, volledig en goedkoop.
Pluspunten
Snelle service en goede prijs
VerbeterpuntenMeer aanbod van Nomad Producten
Pluspunten
Onbetrouwbaar bedrijf, loze beloftes over levertijden. En als alles in de soep loopt krijgt de klant de schuld. Nee klantvriendelijkheid is een woord die ze zijn kwijt geraakt. Een grote mond krijg je erbij. Onpastelijk gevoel houdt je eraan over.
VerbeterpuntenBij de gehele logistiek van de webshop is een jan boel. Personeel doet hun werk maar meer ook niet. Liefde voor het product of klant is ver te zoeken. Een money machine.
Pluspunten
Scherpe prijs, snel geleverd. Hebben ook leuke toonzaal.
Pluspunten
snel en goede verzending van product.
Verbeterpuntenfactuur als pdf bijvoegenin mail ipv enkel in platte tekst.
Pluspunten
Ruim assortiment, snelle levering, prima prijs.
Pluspunten
Veel keuze, eenvoudige bestelmogelijkheden, goede communicatie en een snelle levering.
Pluspunten
Na melding van de onjuiste levering werd de afhandeling snel en zorgvuldig afgerond. Positief is ook de informatieverstrekking hierover (je wordt steeds op de hoogte gehouden). Kan ik niet aangeven. Het geleverde artikel is namelijk niet conform mijn bestelling.
VerbeterpuntenMogelijk iets langer wachten met het een verzoek om een review te schrijven.
Een foutje kan gebeuren natuurlijk! We zullen het oplossen maar jammer dat u ons nu al negatief beoordeelt voordat we die kans hebben gehad! :(
Pluspunten
Snelle bezorging en goede communicatie