Pluspunten

Snelle levering. Goede communicatie

Pluspunten

Snel. Goede prijs

Zou niet weten

Pluspunten

Scherp geprijsd en snelle levering

Pluspunten

Snel en houden je op de hoogte van de bestelling

Pluspunten

Snelle levering en goede service! Ondanks dat mijn product niet helemaal was wat ik wilde, werkte Bax prima mee! Ik kon zonder problemen mijn artikel retourneren, het werd ook nog eens thuis bij mij opgehaald!

Foto’s van website up-to-date houden....

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Voorraad en prijs. Goede en snelle communicatie door klantenservice, oplossingsgericht.

Online bestelsoftware werkte niet geheel naar behoren. Hierdoor geen communicatie inzake levering bestelde product.

Pluspunten

Snel en netjes verzonden.

Pluspunten

2 rits-runnertjes besteld. Gevraagd om een stukje tentgaren om de rits weer vast te naaien. Zat er keurig bij op een kartonnetje. Goed bezig :-)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

maken super mooie en degelijke tenten. Kamperen al 10 jaar lang met veel plezier met onze falco buizerd 300. Echt als je een mooie stormvaste en degelijk NL makelaardij tent zoekt. Ga naar bax!

De elastieken van onze binnentent zijn versleten. Ik kon ze nergens vinden in andere winkels ook niet op de site van bax zelf. TIP misschien bij de tenten een linkje naar accessoires? na een telefoontje gepleegd te hebben. waar ik een soort van kort en onbeholpen geholpen werd. met de mededeling stuur maar een mail. ontving ik redelijk snel antwoord met een link bestel hier maar nw elastieken. Nu kosten de zakjes met elastiek €1.75. geen wereldbedrag. om deze bij mij thuis te krijgen moet ik verzendkosten betalen a €4.95. Op zich geen probleem ik heb de elastieken nodig en de winkel ligt niet bij ons om de hoek. Om de tent juist te laten functioneren hebben we de elastieken nodig anders kan de binnentent er niet in gehangen worden. maar het voelt nu heel raar dat ik meer verzendkosten moest betalen dan het hele artikel heeft gekost. Zeg dan onder de noemer van service, elastieken kun je gratis laten vervangen wel onder betaling van verzendkosten. zoiets .. want nu voel ik me een beetje dubbel gestraft. Maar dat is een gevoel ook door de manier hoe ik benaderd werd. alsof je niet mocht bellen en of bestellen..

Pluspunten

Een professionele en prettige afhandeling van mijn bestelling! Goed advies en de verzending was prima verzorgd... TOP

NVT

4 Sterne: guter Service, gut behandelt

Positive

Schnelle Lieferung, gute Beratung per E-Mail, voll zufrieden

Verbesserungspunkte

Bestellung über Internet Website sehr nervig, Zubehör kann nicht bestellt werden ( z.B. Zusatzstangen), ständiges aufklappen von Popup-Fenstern, die den Zugang zum Warnkorbbutton verhindern .Seite sollte überarbeitet werden

Pluspunten

Goede prijzen

Niet geweten

Pluspunten

Eigenlijk alles

Pluspunten

Assortiment Website Snelheid

Over de pakketdienst wat minder tevreden: gat in de doos, gelukkig inhoud (luchtbed) niet beschadigd.

Pluspunten

Wederom, na een eerdere bestelling, opnieuw een bestelling geplaatst. Nu voor een luifel aan een voortent. Om de klant te behoeden voor een verkeerde aankoop, wordt er gevraagd welke voortent je hebt en van welk bouwjaar. Top!

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, Bax doet wat het beloofd.

Pluspunten

Schnelle Lieferung, netter Kontakt per Mail

Nichts negatives zu berichten.

Pluspunten

Snelle en correcte levering en top producten.

Pluspunten

Snelle levering en product voldoet aan de eisen

Pluspunten

Goede communicatie, direct antwoord op mail.

Levertijd vermeld op website bleek niet haalbaar.

Pluspunten

goede service, snelle levering en duidelijke communicatie

Pluspunten

Prima winkel, goede service. Altijd behulpzaam.