Pluspunten
Goede service Hele goede producten, met een sjieke uitstraling die niet ieder bedrijf heeft. Gezellig familiebedrijf
VerbeterpuntenTelefonisch contact kan beter
Pluspunten
scherpe prijzen
Verbeterpuntenom iets te verbeteren in deze snelle tijd. zou de levertijd wat vlotter kunnen.
Pluspunten
snelle levering en goede kwaliteit.Erg betrouwbaar
Pluspunten
Artikel met goede prijs naar behoren aangekomen
VerbeterpuntenDe logo's van Bax totaalrecreatie komen niet altijd overeen. Zo had ik een aankoop gedaan op de 'nomadshop.nl' althans dat dacht ik. Dit bleek onderdeel te zijn van Bax, iets wat mijn vertrouwen verminderd. Uiteindelijk heb ik gelukkig alles naar goede orde ontvangen.
Op alle onze webshops vermelden we duidelijk dat ze onderdeel zijn van Bax Totaalrecreatie Yvette. Andere webshop naam, dezelfde kwaliteit!
Pluspunten
heel goede service
Pluspunten
Ik had green cover voortenttegels en een opbergtas besteld. Maar er was per ongeluk een kleine tas geleverd, daar ik een grote besteld had. Geen probleem hoor, 2 dagen daarna werd er netjes een andere tas geleverd. Snelle service
VerbeterpuntenGa zo door zou ik zeggen. Mooie zaak en in het najaar een gezellige kampeerbeurs.
Pluspunten
Op zoek naar een deelvoortent op de campeer/caravan beurs Utrecht 2018 hebben wij diverse stands afgelopen en zijn drie keer terug geweest bij BAX totaal recreatie. Het bekende spreekwoord 3x is scheepsrecht was bij toeval (of niet) voor ons de beslissende koop. Op de stand elke keer weer vragen gesteld die duidelijk beantwoord werden en demonstraties werden ter plaatse inzichtelijk gemaakt. De tent is binnen en begin april gaan wij voor 6 weken naar zuid Frankrijk. De tent is gemakkelijk op te zetten m.b.v. de bijgeleverde USB stick informatie. Alles is daarna vlekkeloos verlopen zoals levering 4 maanden later wat ons beter schikte i.v.m. de ruimte thuis. Bedankt allemaal BAX medewerkers voor de fijne samenwerking na de koop van deze mooie voortent ..
Pluspunten
Van tevoren via de chat gesproken, kreeg veel informatie over mijn vragen en duidelijk. Zeer tevreden over de super snelle levering, en alles netjes. Zal deze zeker aanraden bij de mensen.
Pluspunten
Goede kwaliteit product, snelle levering, prima service na beschadiging product tijdens transport.
Pluspunten
Sneller geleverd dan we dachten, Top!!!
Positive
Alles Perfekt!!
VerbesserungspunkteKeine, top
Pluspunten
Alles is goed verlopen om een product te kopen online. Snel en correct aan huis geleverd.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs en goede service!
Pluspunten
Super service Snel antwoord Super kwaliteit unico tenten
Pluspunten
Duidelijk en snel
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
In de winkel word je prima geholpen door mensen die echt verstand van tenten hebben. Lekker ontspannen.
VerbeterpuntenWe hebben 2 cx iets in de webshop besteld en 2 x was de levering niet goed/compleet. Dat is wel opgelost, maar had ook gewoon in 1 x goed kunnen gaan.
Pluspunten
Fijn bedrijf...behulpzame mensen!!!!
VerbeterpuntenGa zo door...
Pluspunten
Via lifechat en e-mail snel mijn bestelling kunnen corrigeren goed geregeld daar bij Bax
Pluspunten
Pluspunten
goede prijs snelle levering
Pluspunten
Na een goed chat gesprek een goede aankoop gedaan
VerbeterpuntenDe dame die ik aan de telefoon had kon mij geen informatie over een slaapzak geven. Ze kon mij ook niet doorverbinden. Dat is erg jammer omdat je advies vraagt over een product. Ik kon wel een mail sturen die zou dan zsm geantwoord worden. Jammer. Ook omdat via de site heel makkelijk een chat op te starten is. Had ze ook even kunnen adviseren om te doen.
Pluspunten
Levering van de voortent en voorpanelen werden na betaling directe verzonden en volgens afspraak keurig op tijd geleverd. Keurig verpakt met duidelijke beschrijving en opzetinstructie. Het ziet er prachtig uit! We kunnen niet wachten op een heerlijk kampeerseizoen.
Pluspunten
Goed informatie en snelle levering