Pluspunten
Snelle levering. Keurig verpakt.
VerbeterpuntenWat minder e-mails na plaatsen bestelling. Eenmaal bevestiging bestelling is voldoende. Ik kreeg nu een bevestiging bestelling, bevestiging orderverwerking, factuur, bevestiging verzending. En deze beoordelingsmail.
Pluspunten
Prima website. Professioneel advies na vraag over product. Snelle levering.
Pluspunten
mooi assortiment, goede spullen.
Verbeterpuntenverzendkosten laten vervallen bij een bestelling van bijvoorbeeld 75 euro of meer.
Pluspunten
Goede levering, goed verpakt
Pluspunten
Pluspunten
alles is goed gegaan
Pluspunten
We hebben een goede ervaring, weten waar ze het over hebben . Ervaringsdeskundig op het gebied van rolstoel toegankelijkheid wat bij ons een doorslag gaf voor aankoop van een Unico voortent.
Pluspunten
alles hat supe geklappt, vielen Dank
Pluspunten
geleverd volgens afspraak
Pluspunten
professioneel advies en snelle levering van het product
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
VerbeterpuntenGeen beschrijving van het product, voor leken best vervelend!
Pluspunten
Snelle levering tegen een aantrekkelijke prijs.
Pluspunten
De bestelde Nomad slaapzak en het slaapmatje kwamen uitstekend verpakt aan. Ze bleken van prima kwaliteit te zijn. We zijn dus heel tevreden.
Pluspunten
Bestelling vlot afgehandeld en snel geleverd
Pluspunten
ondanks de enorme drukte tijdens de show had de verkoper alle tijd voor ons. Super geholpen.
Pluspunten
Bestelde carpet kwam aan in een kapotte tas, dit is na een mail meteen goed opgepakt én opgelost.
VerbeterpuntenKijk de spullen na vóór versturen, de tas was overduidelijk kapot en mijn klacht had voorkomen kunnen worden
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
snelle correcte levering
Verbeterpunten?
Pluspunten
Prima en snelle levering
Positive
Das Umlaufmaß wurde auf Grund der Erfahrung von Bax angepasst und passt super!! Zudem super Support zu weiteren Punkten der Bestellung!!
VerbesserungspunkteWenn Empfänger in Deutschland, sollten alle Papiere in deutscher Sprache sein!
Pluspunten
Schneller Versand und top Zelt.
VerbeterpuntenDie Aufbauanleitung ist leider sehr kurz. Bezahlung per PayPal wäre wünschenswert.
Pluspunten
ruim assortiment, prettige verkopers, snelle levering. Goede service.
Verbeterpuntengoed contact gehad. Blijf investeren in internet verkoop en online service.. Helaas niet in de buurt.