Pluspunten
Heldere website en de spullen zijn op tijd geleverd
Pluspunten
Snelle service Correcte aflevering Garantieafhandeling van een door een andere dealer geleverd product
VerbeterpuntenGarantieafhandeling aanvankelijk afgewezen ,toch een vervangproduct gekregen echter nu in bezit van twee vervsngproducten
Snellere levering
Pluspunten
Telefonische uitleg met aangegeven aandachtspunten. Hierdoor moet de bestelling dus goedkomen.
Positive
Alles hat super geklappt.
Pluspunten
Perfect verpakt en volgens afspraak geleverd.
VerbeterpuntenBestelling precies op dag afgeleverd zoals ik gevraagd had. Perfect. Wel had ik graag direct de bevestiging ontvangen dat mijn verzoek zou worden toegepast.
Pluspunten
Duidelijke webshop, goede ondersteuning van het personeel. Eerste en beste kwaliteit producten
Pluspunten
Veel assortiment en vriendelijk
VerbeterpuntenGeen erg goed en mooi
Pluspunten
VerbeterpuntenPakketje had volgens mij makkelijk door de brievenbus gekunt
Pluspunten
duidelijke website vlotte levering.
Pluspunten
Scherpe aanbiedingen, breed assortiment. Binnen 2 werkdagen tent en luifel netjes afgeleverd via DPD.
VerbeterpuntenNiet van toepassing voor mij
Pluspunten
Snelle levering en goed advies,
Verbeterpuntenpostorder bedrijf gooide wat roet in het eten die werkt niet goed hierdoor order een dag later moeten ophalen in ander dorp.
Pluspunten
VerbeterpuntenTotaal verkeerd advies gegeven. Iets toegezegd wat ze niet kunnen maken. De schuld meteen bij ons gelegd zonder excuses of luisteren. Zelf geen antwoord op onze mail. Verbetertip: erken je fout en zoek samen met de klant een acceptabele oplossing.
Pluspunten
Goed assortiment. En snelle levering
Pluspunten
Zeer snelle en correct uitgevoerde levering
Pluspunten
Grote voorraad.
VerbeterpuntenKlantenservice wel wat traag.
Pluspunten
Goede en snelle reactie op m’n vragen. Komen hun beloftes na.
Pluspunten
Snelle en goede communicatie, gelijk per telefoon toen onze bestelling niet op voorraad bleek. Daarna heeft Bax dit perfect opgelost, op eigen initiatief, met de leverancier in Duitsland.
Pluspunten
goed materiaal snelle verzending
Verbeterpuntengebruik maken van DHL roept soms ergernis op bij de klant: als je niet thuis bent moet je ergens anders het pakket ophalen, niet juist: je betaald verzendkosten en DHL moet 3 maal aanbieden!
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Prima artikel, snelle levering, goede verpakking
Pluspunten
Fijn geholpen via de telefoon en pakketje snel bezorgd.