Pluspunten
Fijn geholpen via de telefoon en pakketje snel bezorgd.
Pluspunten
Web site oke! Bestelling, betaling en aflevering goed geregeld. Kwaliteit zoals altijd prima.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijk wanneer het in huis is. Goede service.
VerbeterpuntenTelefonische bereikbaarheid.
Wat jammer dat u ons alvast beoordeelt voordat we op uw email kunnen reageren Marloes!
Pluspunten
Snelle service, mooie tenten, goede begeleiding (internet) voor opzetten tenten
Pluspunten
Levering sneller dan verwacht
Pluspunten
Snelle levering. Goede service
Pluspunten
Vlotte levering, goed verpakt.
Pluspunten
degelijk verpakt en snel
Verbeterpuntentrack en trace link werkte niet ik wil zelf een punt kunnen kiezen waar ik het pAkket ophaal
Pluspunten
Zeer vlotte verzending en duidelijke communicatie. Zeker een aanrader.
Pluspunten
Prima bedrijf! Zeer snelle levering.
Pluspunten
Nette en correcte afhandeling van de bestelling van een nieuwe voortent. Goede terugkoppeling over de leverdatum.
Pluspunten
Toen artikel weer leverbaar was, ontving ik meteen een mail. Nadat ik artikel besteld had en de werking niet helemaal begreep, prompt een reactie per mail
op website staat dat artikel op voorraad is en binnen 2 werkdagen wordt bezorgd. Dat was dus een week later. Had juist dit bedrijf gekozen omdat ik product snel in huis wilde hebben. Geen positieve ervaring die onjuiste informatie op de site.
Pluspunten
Prima en vriendelijk geholpen, eerst met informatie over het product en vervolgen prima afhandeling door de webshop.
Pluspunten
Snel geleverd. Alles prima in orde
Pluspunten
Bestellinge gedaan daags voor we op vakantie gingen. Even mailtje gestuurd en ze gingen direct aan de slag om het zeker op tijd te verzenden. Zeer vriendelijk verlopen
Pluspunten
Pluspunten
De Verona luifel van Unico is geweldig. Daarom ook nog het voorscherm besteld. Supersnelle service van Bax.
Pluspunten
snelle levering, ze hadden als enige in het land nog die ene die ik wilde
Verbeterpuntennee top!
Pluspunten
Allemaal prima verlopen. Keurig op tijd. Netjes verpakt.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door!
Pluspunten
Snelle levering volgens verwachting
Pluspunten
Snel geleverd en goed verpakt.
VerbeterpuntenGeen idéé