Positive
Good quality of products
VerbesserungspunkteCredit Card payment was not possible. All my creditcards have been denied from the shop! I have tried 3 different cards. No PayPal as payment option. Finally I was just able to shop by sending you the money via bank account in advance.
We do have an option to pay using creditcard. What a strange reason to give is a bad review :-(
Pluspunten
Supersnel geleverd met een mooie internetkorting een heerlijke Kampa Kip Double slaapmat gekocht. Top verpakt. Bedankt!
Pluspunten
Snelle levering en een mooie kwaliteit
VerbeterpuntenBij de aankoop wordt aanbevolen om Unico Boogstok Fixatie (2 stuks) er bij aan te schaffen, maar tot onze verbazing worden zij al bij de luifel meegeleverd. We hebben nu 4 stuks en 2 te veel en 9 euro te veel betaald.
Pluspunten
Je wordt persoonlijk benaderd. Ook nadat wij een bestelling hadden geplaatst. Dat vinden wij erg prettig.
Pluspunten
kwaliteit en after sales
Pluspunten
goede beschrijving producten, goede prijs, snelle levering.
Pluspunten
Snelle service en meedenken als een product niet aanwezig is
Pluspunten
VerbeterpuntenDe filters voor afmetingen van slaapmatten in de webwinkel kan worden verbeterd. Deze functioneert niet altijd goed, doordat de afmetingen bij de 'specificaties' ontbreken of niet overeenkomen met wat bij de 'eigenschappen' staat.
Pluspunten
Snel en goed geleverd
Positive
Alles gut. Beratung. Lieferung.Produkt
Pluspunten
Snelle levering. Goede prijs
Pluspunten
Goede en snelle levering van bestelde product
Pluspunten
snelle levering, goed verpakt
Pluspunten
Hoge kwaliteit, zeer duurzaam en fraai afgewerkte luifel
Pluspunten
Prima en tijdig afgehandeld en geleverd! Ziet er goed!
Pluspunten
duidelijke site, en superservice, werd gebeld dat mijn koeltas niet in de bestelde 12 liter beschikbaar was, of ik het bezwaarlijk vond dat het een 16 liter werd voor het zelfde geld....volgende dag keurig in huis!!
Pluspunten
Snelle levering van bestelde produkten. Veel keuze.
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
Voorraad,snelle afhandeling ,duidelijke informatie .
VerbeterpuntenGeen,kan niet beter.
Pluspunten
Het bestelde product werd snel en keurig afgeleverd
Pluspunten
Bestelproces betaling en levering verliepen vlot
VerbeterpuntenWij hebben twee dezelfde stoelen besteld, maar de kleuren van de biezen kwamen niet overeen. (de ene heeft een zwarte rand, en de andere een bruine) We hebben hierover geen contact gehad met Bax, want vinden het te veel gedoe om de hele boel weer terug te sturen, maar vinden dit wel onzorgvulding.