Pluspunten
Prima en tijdig afgehandeld en geleverd! Ziet er goed!
Pluspunten
duidelijke site, en superservice, werd gebeld dat mijn koeltas niet in de bestelde 12 liter beschikbaar was, of ik het bezwaarlijk vond dat het een 16 liter werd voor het zelfde geld....volgende dag keurig in huis!!
Pluspunten
Snelle levering van bestelde produkten. Veel keuze.
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
Voorraad,snelle afhandeling ,duidelijke informatie .
VerbeterpuntenGeen,kan niet beter.
Pluspunten
Het bestelde product werd snel en keurig afgeleverd
Pluspunten
Bestelproces betaling en levering verliepen vlot
VerbeterpuntenWij hebben twee dezelfde stoelen besteld, maar de kleuren van de biezen kwamen niet overeen. (de ene heeft een zwarte rand, en de andere een bruine) We hebben hierover geen contact gehad met Bax, want vinden het te veel gedoe om de hele boel weer terug te sturen, maar vinden dit wel onzorgvulding.
Pluspunten
Prima tent, werd sneller dan gedacht geleverd. en een goed prijs
Pluspunten
Houden zich aan afspraken. Prima produkt
Pluspunten
Snelle reactie op een vraag via de mail.
VerbeterpuntenVermeld aub duidelijk IBAN op de rekening evenals nummer dat bij betaling vermeld dient te worden.
Pluspunten
Product is nog niet binnen. Kan dus nog geen beoordeling geven.
VerbeterpuntenPost nl en afstappen van de dpd. Die maken er een zooitje van
Pluspunten
goede reactie en behandeling. geven een mail als het iets langer duurt.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Great pricing, fast shipment. All perfect!
VerbeterpuntenNothing
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede spullen, veel kennis en ervaring, uitgebreide webshop
Positive
Freitag bestellt, Dienstag geliefert, helemal snell, dank u
Pluspunten
perfecte geregeld, 4 slaapzakken besteld met achteraf betalen. Dit vind ik op zicht al een grote + waard.
Pluspunten
Snel en accuraat
VerbeterpuntenDeze werkwijze continueren
Pluspunten
Besteld en netjes en op tijd ontvangen. Ziet er goed uit, voelt goed. Uiteraard gaan we nog kamperen met de slaapzak en het kussen dus daarover kan ik nu nog niks zeggen, maar die zomer en winterkant stemt nieuwsgierig....
Pluspunten
Goede en snelle service. Aankoop perfect gelopen. Hartelijk dank. John Knottenbelt
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Snel bestellen. Snelle, volgbare levering
Pluspunten
Klantvriendelijkheid
VerbeterpuntenOp de website juiste informatie plaatsen bij een product. Sneller klacht afhandelen na telefonisch contact.