Pluspunten
Goede communicatie bij vertraagde levering.
Pluspunten
Mijn bestelling is goed en snel geleverd. Ben er heel blij mee.
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt
Pluspunten
Mooie showroom ,ruim assortiment ,vriendelijke en behulpzame verkopers,luifels overzichtelijk opgesteld.Unico luifel besteld ,was zeer snel geleverd.Makkelijk op te zetten luifel,we zijn er blij mee.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door
g er is nog steeds nietgeleverd
Dan kunt u het beste even contact opnemen met DPD Peter. We hebben de zending namelijk 18 juni al naar u verzonden. U heeft een email met een track en trace code van ons ontvangen op het door u opgegeven email adres.
Pluspunten
Snelle reactie op gewijzigd bestelling en betaling
Pluspunten
Producten werden snel geleverd en voldeden aan de verwachting.
Pluspunten
Kwaliteitsproducten; kennis van zaken
Pluspunten
Pluspunten
Zeer goed service,snelle levering,bij een bestelling word deze gecontroleerd door de Heer Bax of het de juiste order is,anders word deze aangepast!
Pluspunten
Ik had een kuipgrondzeil besteld en dacht dat ik voldoende gegevens had doorgegeven. Toch een mail van BAX gekregen waarin zij vroegen om nogmaals goed na te gaan of ik ze juiste maat had besteld. Ik kreeg daarbij de toezegging dat zij de maat voor mij zouden reserveren. Nadat ik de juiste maat had doorgeven werd het product enkele dagen daarna geleverd. TOP. Fijn dat BAX er zeker van wil zijn om het goede product te leveren. Tevens ben ik erg blij met de instructie filmpjes van de voortent. Ze zijn erg duidelijk.
Pluspunten
Alles is positief! Prima informatie, service, vriendelijk! Bij het later aankomen van de bestelling door een fout van de bezorgdiensten een keurige mail. Betaling verliep makkelijk, echt top!
VerbeterpuntenNiets veranderen in jullie werkwijze, dan komen wij zeker terug als klant
Pluspunten
Hele snelle levering
Pluspunten
Snelle en goede levering.
Pluspunten
Perfecte levering. Alles aanwezig, zelfs iets meer zoals een USB stick met gebruiksaanwijzing. We hebben al eerder een complete Unico voortent gekocht voor onze oude caravan. Was ook zeer goed. Voorinformatie ook prima. Goed bedrijf!!
Pluspunten
Doet wat ze beloven. Heldere communicatie. Duidelijke website.
VerbeterpuntenBinnen een werkdag leveren.
Pluspunten
Duidelijke website, snelle afhandeling, duidelijkheid over bezoeging. Alleen maar positief!
Pluspunten
Duidelijk en overzichtelijk. Perfecte levering binnen 2 werkdagen. Top.
Pluspunten
Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer iets aangeboden is aan de bezorger
Pluspunten
Accuraat
Pluspunten
Correct en snel