Pluspunten
Snelle Levering en keurig verpakt.
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
snelle reactie op email en snelle levering. ook track en trace
Pluspunten
Snelle levering goed verzorgd
Pluspunten
Superfijne communicatie, zowel per telefoon als per mail. Werd ook nog goed op de hoogte gehouden over de leverdatum.
VerbeterpuntenGewicht vd tent klopt niet helemaal op de site. Scheelt niet veel, maar alsnog. Verder was de bezorgdienst niet heel accuraat, maar daar kan Bax weinig aan doen.
Pluspunten
Duidelijke website en veel producten
Pluspunten
Snelle levering zoals afgesproken
Pluspunten
Alles is vlot verlopen
Pluspunten
Goede Service. mooi product en snelle levering
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Pluspunten
Voor de bestelling 2x tel contact gehad. Beide keren snel antwoord. Afhandeling volgens toezegging. Prima
VerbeterpuntenBestel pagina vol/druk. Waarom is opgave caravan type/model verplicht als ik een blinderingsflap voor een luifel bestel?
Zo kunnen we aan de hand van uw caravan gevevens controleren of de artikelen die u bestelt passen qua maatvoering. Een extra controle van onze kant zodat het juiste artikel geleverd wordt Joop!
Pluspunten
Snelle levering Betrouwbaar
Pluspunten
VerbeterpuntenIn het verleden klant geweest bij dit bedrijf. Nu gevraagd of ze me even konden helpen/advies geven, bij een product dat dit keer niet bij hen was gekocht (dat zij wel verkopen en waar ze ook dealer van zijn). Antwoord: "Nee hoor, ga maar fijn naar de zaak waar je het gekocht hebt"! Nou dat wordt wat moeilijk, omdat dat 200 km hiervandaan is. Elke vorm van service ontbreekt hier. Soortgelijke ervaringen in het verleden. Kopen is geen probleem, maar de service is een ramp. Denk daaraan bij dit bedrijf!!!
Goedemiddag Hennie, dit heeft niets te maken met het niet willen verlenen van service; het is nu eenmaal zo dat u, indien u problemen heeft met uw aankoop, u zicht dient te richten tot de verkopende partij. We vinden het erg vreemd dat u ons om deze reden negatief beoordeelt.
Pluspunten
Verbeterpuntensneller reageren op het retourneren van de spullen. 30-05 een mail gestuurd wacht nu (4-6) nog op een reactie. Ook de info op de website ect kloppen niet met elkaar. bij de een staat 7 dagen terug sturen en bij de ander 30 dagen en weer ergens anders stond er 14 dagen. wat is het? dit is heel verwarrend en zou dit op een lijn trekken
Cassandra, uw review verbaast ons enorm! We hebben namelijk direct gereageerd op uw email inzake het retourneren (Gemaild op 30 mei om 13:56 > wellicht eens in de ongewenste email kijken of de mail daar is beland?) Daarnaast zou ik graag van u vernemen waar u verschillende termijnen mbt tot de zichttermijn ziet op onze websites; er staat namelijk overal dat retourneren mogelijk is binnen 14 dagen.
VerbeterpuntenGeen, verzendinggafproblemen , dit is door Corrie netjes opgelost
Pluspunten
war alles ok
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Positive
Sehr schnelle Lieferung
Pluspunten
Het bestelde artikel in correct en erg snel bij mij aangekomen
Pluspunten
Snelle levering, mooi product.
Pluspunten
snelle, correcte service
Pluspunten
Wederom kerig geholpen door medewerker, uiteindelijk via webshop besteld en binnen 2 dagen in huis, top!