Pluspunten
Verbeterpuntenfactuuradres en verzendadres beter controleren de volgende keer
Bedankt voor uw review! U heeft echter zélf een onjuist verzendadres opgegeven zoals u ook per email is uitgelegd.
Pluspunten
Heldere communicatie, snelle levering, prima prijzen
Pluspunten
Bij de bestelling van de Unico Verona luifel ook het type caravan opgegeven. Daardoor wist Bax dat de maat van de luifel niet correct was en na een telefoontje gecorrigeerd.
VerbeterpuntenVerandering van de bestelling ook doorvoeren in het systeem. De verwachte levertijd vermelden in het systeem, zodat de klant op de hoogte is.
Positive
Wir danken Ihnen. Das erste Schlaf- und Campinggefühl in diesem Zelt war einfach klasse. Auch vielen Dank für die schnelle unkomplizierte Bestellung und Lieferung!
Pluspunten
Voldoet aan al mijn eisen
Pluspunten
snelle verzending, keurig en stevig verpakt
Pluspunten
Goede materialen, snel en duurzaam verstuurd. Professionele website en uitgebreid assortiment.
Pluspunten
Super voordelig, nergens goedkoper kunnen vinden en prachtig product! Prettige updates over de bestelstatus en levering zoals aangegeven. Top!
Ik had twee keer besteld, de eerste bestelling vertraagd en werd uiteindelijk met de tweede samen verstuurd. Maar ik had wel 2x verzendkosten gevraagd. Dat werd geweigerd onder de verklaring dat ik 2 bestellingen had gedaan dus daar 2x voor moest betalen, ondanks dat zij maar 1x verzendkosten betaalden. Erg flauw.
Pluspunten
Perfecte levering. Alles op voorraad. Prima prijs kwaliteit.
VerbeterpuntenZou het zo niet weten. Misschien meer landelijke bekendheid. Wij kwamen jullie per toeval tegen.
Pluspunten
volledige en correcte informatie
Pluspunten
Woensdag een Tarp besteld en vandaag al in huis. Top Bax, dat wordt een heerlijk kampeerpinksterweekend!
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt.
VerbeterpuntenEr wordt geadverteerd met gratis verzending geven de 100 euro. Ik heb 3 slaapzakken gekocht in de aanbieding van 44,95 voor 39,95. In de winkel kist deze slaapzak 34,95 . Ik betaal dus onder de streep 15 euro verzendkosten. Ik voel me als klant dan wel een beetje misleid
Pluspunten
Snelle, correcte en van goede informatie voorziene communicatie
Pluspunten
Snelle en correcte levering en toen ik nog een vraag over het artikel stelde, kreeg ik snel en helder antwoord. Super!
Pluspunten
Snelle levering en goede prijzen
Verbeterpuntenn.v.t.
Positive
guter Kontakt telefonisch und auch per E-Mail, gute Kaufabwicklung
Pluspunten
Pluspunten
snelle levering. goede en betrouwbare info mbt bezorg tijdstip.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goede heldere communicatie per mail. snelle levering volgens afspraak. goed ingepakt.
Pluspunten
Snel bestellen, snel geleverd.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Duidelijk te woord gestaan
Verbeterpuntengeen uitlevering volgende dag
Pluspunten
Heldere site en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en geweldig luchtbed! Heerlijk geslapen
VerbeterpuntenDe bezorger had het luchtbed tvw 89,95 voor de deur gezet terwijl wij niet thuis waren. Niet erg handig...