Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
Duidelijk website en snelle levering. Vriendelijke medewerkers hebben we gesproken op de beurs.
Pluspunten
Alles keurig op tijd geleverd . Was goed te volgen via de email
Pluspunten
zeer goed , en bestelling was op tijd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer snelle levering en in ons geval gratis verzending via een actie van Baxrecreatie. Toppie.
Pluspunten
Snelle reactie en levering.Alleen jammer dat dpd een mailtje stuurt dat ze het woensdag brengen en dan niet komen.
We zetten dit door naar DPD, bedankt voor de feedback!
Pluspunten
Snelle service en vriendelijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima product en snelle levering volgens afspraak
Pluspunten
Vlotte afhandeling van de bestelling
Pluspunten
netjes per mail op de hoogte gebracht van de status van de zending.
Positive
Gute Beratung zur passenden Größe des Vorzeltes. Schnelle Lieferung.
Pluspunten
Uitgebreid assortiment met goede uitgebreide beschrijvingen van de producten en snelle levering.
VerbeterpuntenHet zou mooi zijn als er iets meer detail-/productfotos op de website zouden staan.
Helaas zijn we in veel gevallen afhankelijk van het beeldmateriaal wat de leverancier ons aanlevert.
Pluspunten
Pluspunten
Hele mooie verzorgde zaak. Vakkundig personeel Klachten ( bv een losse naad van de tent ) wordt indien mogelijk direct gerepareerd terwijl je wacht.
VerbeterpuntenHelemaal geen
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie over de levering! (aanschaf 2 persoons Nomad slaapmatras
Pluspunten
Correct en klantvriendelijk. Doen wat ze beloven!
Pluspunten
Verbeterpuntenhet lukte niet alle producten te bestellen, de website functioneert onvoldoende
Pluspunten
snelle en accurate levering goede prijs/kwaliteit-verhouding
Verbeterpuntende website heet: "kampeerwinkel". op de website komt de naam "bax totaalreceatie" niet voor. dat is verwarrend en roept in eerste instantie argwaan op.
Positive
Unico Torino Sonnensegel im Urlaub bei Anderen gesehen und wir wußten sofort, das ist geau das Richtige. Netter Kontakt, schnelle Lieferung und super Qualität. 2 Abspannseile, welche fehlten ( habe sie evtl. selber verlegt ) wurden problemlos kostenfrei nachgeliefert. Haben jetzt noch eine Seitenwand dazu bestellt, alles prima abgelaufen.
Pluspunten
10 Duidelijke en overzichtelijke website. Product ontvangen zoals besteld en verwacht.