Pluspunten
Perfecte levering, sneller dan verwacht, goede service. Hier kan je gerust je bestelling plaatsen!
Pluspunten
phenomenal! Wir wollten Ersatzteile für unser Unico-vorzelt bestellen und fanden im Webshop alle Teile, die wir suchten. Einfacher Bestellvorgang, Prompte Bestätigungsmail, keine 40 Std später waren die Teile aus Holland schon bei uns in Deutschland. Wir sind begeistert!
Pluspunten
Vriendelijk personeel. Komen afspraken na. Levering naar buiten land( buitenland) geen probleem. Maken de voorluifel Verano op maat voor je caravan.
VerbeterpuntenZou niet weten
Pluspunten
Goede uitleg, vriendelijke mails. Correcte verzending. Een echte aanrader!
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
snel antwoord op mijn vraag via e-mail
VerbeterpuntenDe tent (Bardani airwolf 180 TC) die ik gekocht heb heeft slappe aluminium grondpennen. Ik heb meteen nieuwe pennen moeten kopen. Voor een bijzettent van € 300 vind ik dat slecht.
Pluspunten
Snelle levering en een goede communicatie.
VerbeterpuntenGeef of de website duidelijk aan of het product wat je wilt bestellen op voorraad is of dat het nog besteld moet worden.
Pluspunten
alles
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Pluspunten
Personeel is vakkundig en zeer behulpzaam. Tent werd binnen 1 dag geleverd samen met een usb stick met duidelijke opzet instructie.
VerbeterpuntenArtikelen zijn m.b.v wenste moeilijk te bestellen. Allereerst zijn er meerdere links om o.a een unico luifel/tent te bekijken maar is niet direct duidelijk welke website je moet gebruiken voor het plaatsen van een bestelling. Ten tweede had ik Bij het plaatsen van bestelling steeds van het gewenste artikel i.p.v. 1 vaak 2 of 4 dezelfde artikelen in de winkelen onbewust toegevoegd. Het weer verwijderen van deze artikelen was ook lastig. Dus geef ik de website maar 1 ster. Dit moet veel beter kunnen.
Pluspunten
Contact gehad over de levering van de luifel want deze moest nog in productie worden genomen. Goede en snelle communicatie daarover en binnen de verwachte termijn geleverd. Toegezegde creditering vlot overgemaakt.
VerbeterpuntenGeen zeer tevreden !
Pluspunten
hebben bijna alles
Verbeterpuntenaangeven dat levering op postbus niet mogelijk is!
Pluspunten
Snelle en super goede service geen lange wacht tijden als je belt en je wordt zeer vriendelijk te woord gestaan veeeeeeeeel beter als concurent de wit in schijdel.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs. Netjes verpakt.
Pluspunten
Goede site en snel geleverd
Pluspunten
Goed assortiment, lage prijs.
VerbeterpuntenDPD heeft de postcodetabel/navigatie niet op orde. Adres bestaat al 3 jaar maar nog steeds hebben ze meerdere pogingen nodig om het te vinden itt alle andere bezorgdiensten.
Pluspunten
Zeer snelle levering, stevige verpakking.
VerbeterpuntenDPD liet geen duidelijk bericht achter wanneer de tweede keer bezorgd zou worden. Toevallig was iemand thuis
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
zeer goede afwikkeling van de bestelling
Pluspunten
Snelle reactie op bestellingen Bieden van oplossingen
VerbeterpuntenOp webpagina beter vermelden als producten niet of niet binnen korte tijd leverbaar zijn, dat voorkomt vervelende verrassingen nadat er is besteld.