Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Duideljk. Goed advies. Behulpzaam. Snelle reactie op vragen.
VerbeterpuntenZie separate mail
Pluspunten
Correct geholpen Tent en luifel supermooi en goede kwaliteit
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan
Pluspunten
Recent een Falco tent aangeschaft. Zeer goed advies gekregen, meer dan genoeg om een juiste afweging te maken. Er werd tijd genomen om dit advies te geven. Dit advies werd gegeven door iemand met kampeerervaring. We zijn al in diverse kampeerzaken geweest, maar niet eerder zo'n goed en uitgebreid advies gehad. Kortom, erg prettig! Na aanschaf tent professioneel doorverwezen naar een kundige collega binnen het bedrijf voor andere kampeerartikelen.
Pluspunten
Alles snel verstuurd.
VerbeterpuntenAndere pakketbezorger die na 1 keer niet thuis op een ander tijdstip langs komt. Nu moet je nog je product ergens ophalen. Vind ik niet erg handig.
Betreft: Unico voortent 1) telefonisch advies om ringen in der winterperiode te verwijderen was ons niet bekend 2) nu ringen besteld van aluminium. O,i, hadden de roestige ringen o,b,v, service gratis vervangen moeten worden; dus zonder betaling!
Pluspunten
Duidelijke website, aantrekkelijke prijzen
Pluspunten
VerbeterpuntenDpd niet tevreden, leg pakket gewoon bij de voordeur opzicht als je niet thuis of net te laat aankom. Als het meegenomen wordt, dan hebben we een conflict.
Pluspunten
Door mee te denken heb ik het juiste kuip zeil gekregen. Ik dacht een maat 11 tent te hebben maar door goed meedenken van de medewerkers van Bax bleek dit een maat 10 te zijn.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Snelle service en goed meedenken!
Pluspunten
Op dinsdagavond een luifel met zijwand besteld. Duidelijke website en betaling ging makkelijk. Op donderdag alles keurig binnen gehad!
Pluspunten
snelle service en goed product.
Pluspunten
Duidelijke website Correcte prijs Vlotte bestelling Snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie. Geen onnodig verpakkingsmateriaal.
Pluspunten
Erg vlotte levering, een eerlijke prijs, goede communicatie over de levering
VerbeterpuntenMogelijkheid tot makkelijk vergelijken van producten
Pluspunten
Snelle reactie op verstuurde mail met productvragen