Pluspunten
Fijn personeel, goede service. Onze tent trekt altijd veel bekijks en bevelen wij dan ook altijd aan
Pluspunten
Snelle levering door het gekozen vervoersbedrijf DPD. De levering was via internet goed te volgen. Dit vond ik erg prettig.
Pluspunten
Snelle levering en zeer concurrerende prijzen voor top kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooie luifels
Pluspunten
Snelle reactie, goed op de hoogte gehouden, kwaliteit. Top
VerbeterpuntenGeen, ga zo door
Pluspunten
Goede en snelle service.
VerbeterpuntenHeb ik niet, altijd prima geholpen, ook nu weer.
Pluspunten
Snelle levering, goed product
Pluspunten
Snelle levering Duidelijke site Mogelijkheid achteraf betalen
Positive
Schnelle Lieferung, schnelle Beantwortung von Emails, kritische Überprüfung der Bestellung mit Korrekturvorschlägen
Pluspunten
De eerste keer & meteen een Goede ervaring
Pluspunten
Ze werken snel en staan je vriendelijk te wordt
VerbeterpuntenNiet dat ik weet
Pluspunten
Uitstekende service
Pluspunten
Fantastische helpdesk, ook laat op de avond, om de keuze van bijvoorbeeld omloopmaat van voortent te bepalen. Goed advies, zeer snelle levering
VerbeterpuntenOp dit moment geen kunnen ontdekken
Pluspunten
Fast and reliable company! We are very happy with our new tent!
VerbeterpuntenPlease make a movie showing how to set up a Bologna 380 on a regular caravan and not just for an Eriba touring.
Pluspunten
Kundig personeel. Goed advies Goede kwaliteit producten. Overzichtelijke showroom
VerbeterpuntenGeen
Product beschadigd, betere controle bij opnieuw opsturen gebruikt product, dus is echt waardeloos!
Pieter, wij betreuren dat u in dit geval niet eerst contact met ons heeft opgenomen wanneer u niet tevreden bent over het geleverde product. Wij hebben helaas van u geen bericht ontvangen waarin u de klacht aan ons meldt. In dat geval is het voor ons natuurlijk lastig op te lossen. Zou u ons een email willen sturen zodat we alsnog samen tot een oplossing komen? Bedankt!
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Vlotte levering. Duidelijke website.
Verbeterpunten/
Pluspunten
Pluspunten
Groot assortiment.
VerbeterpuntenDe hulp tijdens tweede paasdag was niet optimaal. Tevens tip als klant tent via site moet bestellen, meteen zelf als verkoper dit voor de klant te verzorgen.
Pluspunten
Zeer goed contact. snelle service. prima product.
Pluspunten
Snelle levering duidelijk communicatie en waar voor je geld