Pluspunten
VerbeterpuntenMijn pakket werd niet bezorgd en ik werd van de kast naar de muur gestuurd. Uiteindelijk met veel moeite en meerdere telefoontjes met DPD pakketdienst mijn pakketje weer teruggevonden. Maar niet dankzij de hulp of ook maar steun van Bax...
Uw reactie vinden wij niet terecht Marit. U heeft de vervoerder expliciet neerzet toestemming gegeven.; dat wil zeggen dat de verantwoordelijkheid voor het pakket in dit geval niet bij ons én niet bij de vervoerder ligt zodra het pakket is geleverd. U beoordeelt ons nu met een zeer slecht cijfer, terwijl wij er alles aan hebben gedaan om via DPD uw pakket te traceren. De negatieve beoordeling is hier zeker niet op zijn plaats. We begrijpen dat u ontevreden bent over DPD, echter beoordeelt u hier Bax Totaalrecreatie en niet DPD. We zouden het daarom op prijs stellen als u uw beoordeling zou herzien.
VerbeterpuntenBeetje grote doos
Pluspunten
Prima prijs en snelle levering!
Pluspunten
Vakkundige en vriendelijke chat sessie met Sjef. In de winkel uiterst vriendelijke en efficiente bediening door verkoper in rolstoel.
VerbeterpuntenStorend taalfoutje op reclamebord luifel Verona: ...aangenaam verast zijn... VERRAST!
Pluspunten
Snelle afhandeling van internetorder / goede traceerbaarheid / persoonlijke beantwoording naar aanleiding van een aanpassing in order / kwalitatief zeer goede materialen en artikelen!
Pluspunten
Bestellen bij de webshop gaat goed.
VerbeterpuntenReparatie afhandeling van Unico tenten moeizaam.
Pluspunten
Perfect geregeld en keurig ook wat niet op voorraad was heel snel en direct opgepakt.
VerbeterpuntenKan geen enkele vinden, alleen maar top ga zo door!
Pluspunten
Prima verzorgd
Pluspunten
kwaliteit van de artikelen zijn goed.
Verbeterpuntenbeter bereikbaar telefonische. Zeker de webwinkel. Afspraak na komen met terug bellen.
Pluspunten
Goed en snel geleverd tegen de goedkoopste prijs
Pluspunten
Prima bezorging bestelde artikel ziet er goed uit
Verbeterpunten?
Pluspunten
Goede website, goede levering
Pluspunten
duidelijke communicatie nadat bestelling vertraagd was
Verbeterpuntengeen, gewoon zo doorgaan
Pluspunten
Vlotte levering en goede kwaliteit
VerbeterpuntenBegrijp niet dat je de caravan afmetingen moet!! opgeven bij het bestellen van een schuurtent.
U had ook 'nvt' in kunnen vullen Karel. Reden dat we bij voortent gerelateerde artikelen om die gegevens vragen, is dat we dan een maatcontrole uit kunnen voeren zodat de juiste maat geleverd wordt.
Pluspunten
Snelle levering, goede aanbieding van het product.
Pluspunten
Snelle en correte levering en afhandeling via de webfront.
VerbeterpuntenBax is het bedrijf achter slaapzakken.nl. Als op de slaapzakken.nl staat dat iets op voorraad is, verwacht is ik dat ook, en verwacht ik geen opmerking ter plaatse dat de webvoorraad niet gelijk is aan de winkelvoorraad. Immers, als contactadres wordt op de website van slappzakken.nl Bax gegeven. Dat een item wel op voorraad ligt ergens in de supply chain is een verarming van het begrip "op voorraad". Het loont veel meer dat je hier eerlijk over communiceert naar klanten toe. Een suboptimale winkelinrichting naast klantonvriendelijkheid in de winkel ter plaatse (ten gevolge van de suboptimale winkelinrichting) zijn punten die best wat aandacht krijgen. Punten, die eigenlijk te maken hebben met het niet op een lijn zitten van de online perceptie met de bric & mortar perceptie; een klassieker.
Pluspunten
Snelle levering. Fijne website
Positive
Super Kundenbetreuung, tolles Equipement und unkomplizierter Umtausch.
Pluspunten
op voorraad (enige in Nederland) snelle levering mooie internetsite
Pluspunten
Snelle reactie en levering
Verbeterpunten/
Pluspunten
Snelle bezorging en duidelijke informatie.
Positive
Super schnelle Lieferung, alles ordentlich verpackt, sind sehr zufrieden.