Pluspunten
Netjes op tijd bezorgd!!! Geen klachten
VerbeterpuntenGeen is top zo!
Pluspunten
Snelle levering oom op de camping!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle service, prettige afhandeling van de bestelling.
Pluspunten
Snelle services
Pluspunten
Wat ik had besteld, heb ik gekregen
Pluspunten
goede service, snelle levering, goede kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
snelle levering goed verpakt
Pluspunten
Verbeterpuntenhet retourneren van een artikel moet veel eenvoudiger worden gemaakt, nu melden per mail, bon uitprinten, dubbele kosten voor verzenden, kortom voor ons een reden om nooit meer via internet te bestellen bij Bax totaalrecreatie.
Pluspunten
Goede prijs en groot assortiment. Duidelijke email correspondentie. Levering is op tijd zoals de website aangaf. DPD verzending met track en trace.
Verbeterpuntenmaak youtube filmpjes van je producten en laat zien hoe te monteren
Pluspunten
Alles goed
Pluspunten
Goede en snelle levering
Pluspunten
Snel en overzichtelijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
goede informatie en prima producten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snel & goede prijs
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Kwaliteit. Snelle levering
Positive
Super Schnelle Lieferung: Sonntags ein Vorzelt bestellt. Dienstag schon per DPD angekommen. Perfekt!!!!!
VerbesserungspunkteIm Internet Shop sollte auch die Sprache "Deutsch" beim Bestellvorgang verwendet werden können.
Pluspunten
Heel snel en goedkoop!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer snelle levering en alles netjes geregeld, maar dan komen er dwangmatige e-mails om de site te beoordelen. Daarom 1 ster.
VerbeterpuntenStoppen met deze vragenlijst. Had de email al weg gegooid en dan komt er een herinnering. Gevolg 1 stet. Kap met dit soort dwangmatige brag enlisted en of beoordelingen.
Ondanks dat u tevreden bent over onze service vinden wij het jammer om te lezen dat u ons slecht beoordeelt op basis van ons review systeem. We vinden het van groot belang om de ervaringen van klanten te ontvangen, in verband met kwaliteitsdoeleinden. Op die manier kunnen we enkel onze service in de toekomst verbeteren!
Pluspunten
Hoge kwaliteit product en snelle levering
Pluspunten
Snel bezorgd