Pluspunten
Snelle levering en keurige bezorging volgens afspraak.
Pluspunten
Goede prijs, ruime keus.
VerbeterpuntenSnellere levering (vandaag besteld, morgen in huis) en verzendkosten gratis vanaf een lager bedrag.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Je wordt er zeer goed behandeld
Pluspunten
Duidelijke heldere informatie en snelle levering zoals vooraf aangegeven. Uitstekend
Pluspunten
duidelijke info en klant gericht werken Goede website
Pluspunten
Goede service doorvragen naar de maten waardoor wij nu een prachtige luifel hebben die goed past.
VerbeterpuntenTelefoniste zou meer ABN mogen spreken, het klonk allemaal tamelijk "plat".
Pluspunten
Alles heel vlot verlopen. Aantrekkelijke prijzen.
Pluspunten
Snel. Correct en goedkoper
Pluspunten
Snelle service, klantvriendelijk en een duidelijke site.
VerbeterpuntenDe bezorgdienst waar Bax Totaalrecreatie BV de pakketten door laat bezorgen komt afspraken niet na en hebben het pakket te laat bezorgd. Tip om een andere bezorgdienst te zoeken!
Ik dacht zaken te doen met Coleman. Dat bleek echter gewoon Bax. Wel misleidend.Duidelijk alten weten wie wie is.
Pluspunten
Gemak, snel en goedkoop
VerbeterpuntenMeer. Afhaalpunten
Pluspunten
Snelle levering, scherpe prijs
Pluspunten
Snelle goede levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en goed Wat wil je nog meer
Pluspunten
Klantvriendelijke opstelling. Goede advisering. Snelle levering.
Pluspunten
VerbeterpuntenDe bestelde tent bleek lek te zijn, bij reclamatie kreeg ik het advies om zelf te gaan plakken. Dat kan echt niet.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed advies, komen afspraken nauwgezet na.
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt, duidelijke site
VerbeterpuntenIk kocht 2 nomad slaapzakken van type 'blazer'. De één 'classic' de ander ' limited'. In de omschrijving las ik dat de slaapzakken aan elkaar te ritsen zijn. Dat kan idd met 2 dezelfde, maar bij degene die ik bestelde kon het niet. Ik had het wel willen lezen in de omschrijving, dan had ik vooraf gemaild met de vraag welke te combineren zijn.
Pluspunten
Goede samenwerking Correcte levering Snelle service