Pluspunten
Prima bezorging.
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
website is helder en overzichtelijk. Even gebeld met een vraag voor bestelling en ook dat werd netjes beantwoord. Goede, snelle service. En de bezorging werd ook mooi aangekondigd door de bezorger. Per mail kreeg ik eerst een dagdeel door en toen een specifieke tijdindicatie van maximaal 2 uur. Ideaal.
Pluspunten
vlotte afhandeling accurate info nakomen afspraken. Prima !
Pluspunten
Snelle levering en spullen keurig in orde.
Positive
Blitzschnelle Lieferung und sehr freundliches Personal. Es erfolgte sogar eine telefonische Nachfrage, da es den bestellten Artikel in 2 Ausführungen gibt und meine Bestellung nicht ganz eindeutig war.
VerbesserungspunkteKeine - alles perfekt
Pluspunten
Geleverd binnen 2 dagen, zoals op de website aangegen.
Pluspunten
Goede snelle levering
VerbeterpuntenEen belachelijk grote doos ten opzichtte van het te verzenden product!
Pluspunten
Snelle, correcte levering.
Pluspunten
Goede voorlichting en in het algemeen betere producten dan elders.
VerbeterpuntenZou het niet weten.
Pluspunten
De door ons bestelde goederen zijn goed en kompleet afgeleverd, goed verpakt en op de afgesproken tijd. Geen problemen
VerbeterpuntenSlaapzakken van Bardani zaten niet in een hoes waardoor twee slaapzakken in een enorme doos verpakt zaten, doos zeker 2 maal te groot.(onhandig groot ook voor verzending) Het niet in een hoes zitten van de slaapzakken stond ook niet vermeld in de folder. Jammer wij moeten nu hoezen voor de slaapzakken maken anders zijn ze veel te groot om mee te nemen. Het lijken wel dekbedden
Pluspunten
Zeer snelle service en levering!!
Verbeterpuntenproduct op verpakking beter omschrijven. Bij ons stond "Verona Eriba hoog". Wij hebben een Fend caravan??? Dus toch een telefoontje plegen daar luifel ingepakt in caravan in stalling staat!
afhandelen retourzending na defect verloopt wat moeizaam (traag). Na mailcontact en bellen uiteindelijk wel netjes opgelost
Beste Klant, via de administratie heb ik vernomen dat de creditering en verwerking van uw retour binnen de wettelijk gestelde termijn is verwerkt. Ik vind het daarom erg jammer dat u ons hier negatief op beoordeeld heeft. Ik hoop dat u bereid bent uw recensie te herzien!
Positive
sehr schnelle Lieferung, kulante Abwicklung, vielen Dank !
Pluspunten
eerlijk snel professioneel
Verbeterpuntengen
Pluspunten
Prima website, snelle service en levering
Pluspunten
Top service, goed contact over de telefoon en snelle levering. Alles perfect!
Pluspunten
supergoede tenten, fijne mensen.
Pluspunten
Pluspunten
Bezorgd naar behoren
VerbeterpuntenNeen 1 ster aftrek omdat ik niet van beoordelingen hou
Pluspunten
Zeggen wat zij doen en doen wat zij zeggen.