Pluspunten
Goede informatie geleverd op vragen vooraf en vlotte levering.
Pluspunten
Snelle levering. We werden gebeld dat onze tent niet meer in voorrad was maar kregen wel een positieve oplossing aangeboden. Nl. Een tent categorie hoger voor dezelfde prijs
VerbeterpuntenZorgen dat de voorraad klopt met het aanbod in de webshop. Alhoewel het voor ons deze keer wel voordelig uitgevallen is :-)
Pluspunten
goede service,na bestelling snel bezorgd. Ook via de mail juiste informatie
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke site, kwaliteits spullen
Pluspunten
Scherpe prijs , levering binnen 24 uur !
VerbeterpuntenVerzin ze maar. Ik weet het niet
Pluspunten
Snelle levering. Goed verpakt
VerbeterpuntenSnellere levering
Pluspunten
snelle levering, mooie en degelijke spullen, goede service. Prijs kwaliteitsverhouding zeer goed. Degelijk verpakt.
Verbeterpuntengeen, ga zo door.
Pluspunten
Mooie voortenten en kampeershop.
VerbeterpuntenNiet meer met dpd pakjes verzenden. Hun site werkt slecht als je een bezorgmoment wilt kiezen. Tevens bieden ze maar 1x aan en kun je vervolgens nog naar de andere kant van de stad fietsen.
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
Pluspunten
zeer klantvriendelijk en servicegericht
Verbeterpuntenzou het niet weten
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
Overzichtelijke site en een ruime, betaalbare keus aan spulle. Snelle levering ( de bestelde spullen waren er sneller dan verwacht
Pluspunten
Snelle afhandeling en levering. Slaapzak voldoet aan de beschrijvingen op de website!
Pluspunten
Correcte behandeling goede informatie Snelle levering
VerbeterpuntenIs prima zo
Pluspunten
Super goed contact en service
VerbeterpuntenNix!, hou vast
Pluspunten
Zeer goede communicatie, ik kreeg een nieuwe tent in plaats van het gekochte showroom model. Zeer snelle levering. Telefonisch zeer goed geholpen. Zal hier zeker nog kopen.
Pluspunten
VerbeterpuntenHet retourneren van internet aankopen kan klantvriendelijker worden gemaakt. Bijvoorbeeld door kant en klaar inlever formulier en een inlever punt ipv zelf de vezendkosten te moeten betalen. Nu 2 maal verzendkosten betaald voor iets wat ik uiteindelijk niet gekocht heb...
Pluspunten
Site is duidelijk, bestelling is snel geleverd