Pluspunten

Heldere en vlotte leverantie. Materiaal van hoge kwaliteit

Pluspunten

de bestelling is de volgende dag binnen, geen verzendkosten, goede communicatie via de email. Het geeft een vertrouwde indruk

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Order webwinkel werd pas "doorgezet " nadat ik zelf moest bellen wanneer ik mijn bestelling zou ontvangen.

Pluspunten

Vlot en goed

Pluspunten

Bestelling van een luifel gedaan via internet, dag later al een telefoontje dat de bestelde luifel te groot zou zijn voor onze caravan. Via de telefoon dan geregeld dat de luifel een maat kleiner mocht zijn en dus drie dagen later was de luifel al in ons bezit. Fantastisch gedaan van Bax.

Pluspunten

Snelle en goede service. Goede prijzen.

Pluspunten

Onverwacht snelle levering, denken mee met de klant. Ik had een slaapzak met de rits rechts besteld toen werd ik gebeld of ik hem niet links wou want dan hadden ze hem op voorraad en kon hij morgen geleverd worden ipv over anderhalve week.

Zorg ervoor dat de levertijd klopt bij het product, als ik zelf kon zien dat de linker versie eerder bezorgd kan worden had ik die kunnen bestellen.

Pluspunten

Correcte levering,overigins niet meer dan normaal

Stop met lastigvallen over een simpele aankoop,hoef bij AH mij toch ook niet te verantwoorden over eu 50.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering via DPD met goede tijdsindicatie, voordeliger

Zou vanaf EUR 99,95 gratis geleverd worden, maar krijg wel EUR 4,95 verzendkosten berekend. Omdat ik bij een van de dochterbedrijven besteld heb, nl de kampeerwinkel en niet bij Bax zelf.. Raar hoor, als het allemaal een en dezelfde is, kampeerwinkel, opblaasbotenwinkel etc, waarom dan andere condities? Retourprocedure zou ook eenvoudiger kunnen, met aanwijzigingen over hoe en wat en formulier bij je pakje zoals bij meeste webwinkels.

Pluspunten

vlotte afhandeling van web bestelling na oorspronkelijke moeilijkheden met mailverkeer, toch oplossing gezocht. omruiling van product probleemloos goedgekeurd

product vertoonde fout en aanvankelijk moeilijk om per mail hierover contact te krijgen. blijkbaar fout in systeem, en wordt aan gewerkt

Pluspunten

Prima product geleverd gekregen. Prima service hierna gekregen.

Pluspunten

snel antwoord op vragen, snelle levering

Pluspunten

Super tevreden over mijn aankopen en afwikkeling er van.

n.v.t

Pluspunten

Bestelde product kon niet meer geleverd worden. In plaats daarvan kregen wij voor dezelfde prijs een duurder product geleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima telefonisch geholpen nav mijn vragen. Eenvoudig bestelproces online. Werd nav bestelling nog even gebeld met controle van de juiste maat luifel in relatie tot omloopmaat caravan

Er is niet gereageerd op mijn verstuurde email vanuit de website. Vervolgens gebeld en gelukkig wel prima geholpen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik had vooraf beter moeten opletten, er is helaas geen keuze v.w.b. de vervoerder. Ik heb gevraagd de bestelling te annuleren, maar dat was niet meer mogelijk. Men verzuimde erbij te vertellen dat ik het product aan de deur zou kunnen weigeren.

Pluspunten

De klemmen snel geleverd dank wel voor de snelle service tot de volgende keer.Mvg Evert

Goed geregend geen opmerkingen>

Pluspunten

Duidelijke site en snelle keurige bezorging

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Weinig

Personeel wat vriendelijker en zorgen dat het personeel jullie leveringsvoorwaarden kent. Een klacht ingediend en niets terug gehoord!!!!

Pluspunten

Duidelijke website. Goede uileg over het product