Pluspunten
Goede en snelle levering
Pluspunten
Snelle afwikkeling van bestelde artikelen. Advies over eventuele alternatieven.
Pluspunten
Alles prima geregeld. Snelle levering. Zeer tevreden.
Pluspunten
gewoon goed en snel
VerbeterpuntenBlijkbaar zijn de prijzen in de analoge winkel en de digitale winkel verschilde. Dit is geen probleem maar verwijder dan de prijs voor u het opstuurd. Ik kocht iets voor 89,95 maar was geprijsd voor 79,95 :(
Pluspunten
snel, goed verzorgd
VerbeterpuntenPakket bestond uit 2 delen, was fijn als dit vermeld zou worden op de website
Pluspunten
Supersnel geleverd! Dinsdag om 11 uur besteld, woensdag half 12 geleverd in keurig pakket. Handig dat je op de hoogte gehouden wordt hoelaat het pakket bezorgd wordt.
Pluspunten
Alles verliep heel goed en vlot. Eerst het telefonisch advies, daarna de aanschaf via de webwinkel en de levering.
Pluspunten
Levering werd keurig nagekomen
VerbeterpuntenInloggen in account lukte niet. Dus dat is niet foolproof. Bij bestelling werd niet duidelijk genoeg dat object niet direct leverbaar was. Dat stond wel op de site maar niet op het scherm waarmee de bestelling werd geplaatst. Dat schept verwarring.
Pluspunten
Snelle reactie op mails. Erg attent dus.
Pluspunten
Uitstekende service. Hebben een Unico luifel. Hadden daar grondzeil bij nodig. Prima geinformeerd door Rob. Heeft nieuwe USB stick meegegeven over opzetinstructie. Uitermate deskundig. Heeft ook meegedacht over bedekking terras thuis.
VerbeterpuntenTelefoniste moet beter luisteren en betere info geven. Indien wij niet persoonlijk naar winkel waren gekomen, hadden wij het verkeerde besteld. Hopelijk 1 malige actie. Het was de dag na carnaval. Kan gebeuren.
Pluspunten
Uitstekende service, duidelijke informatie m.b.t. het moment van de levering ( bv. 's middags tussen 13 en 14 uur), snelle levering na 1 dag! Bestelling van prima kwaliteit.Ga zo door!
VerbeterpuntenIk zou het niet weten.....
Pluspunten
Snelle levering. De sheltertent was zeer goed verpakt.
Pluspunten
Ongelofelijk snelle levering. Het logistiek proces is perfect vorm gegeven.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Pluspunten
Scherpe prijs en correcte aflevering via DPD.
Pluspunten
Mooie prijzen, heldere website. Snel geleverd, goed verpakt
VerbeterpuntenGeen 4 dezelfde mails versturen met de verstuurbevestiging, het zelfde betreft andere notificatiemails.
Pluspunten
goede service
Verbeterpuntenje leest snel over levertijden heen
Pluspunten
De geplaatste order binnen de door hun zelf gestelde tijd geleverd. De vervoerder ook in de aan gegeven tijd bezorgd. Super
Pluspunten
Snelle levering, zending goed verpakt
Verbeterpuntengeen
We hebben vooraf aan de bestelling telefonisch contact gehad en toen is ons uitgelegd dat de goederen een 14 dagen retour garantie hebben en dat deze binnen die termijn kosteloos geretourneerd kunnen worden. Bij daadwerkelijke retourzending bleek dat de tetourzendkosten voor ons zijn