Pluspunten
Behulpzaam, klantvriendelijk, belde mij persoonlijk terug na een aantal mails geschreven te hebben
VerbeterpuntenVerzendkosten mogen altijd lager
Pluspunten
VerbeterpuntenRetour zenden is pet en kosten erg hoog
Pluspunten
Snelle levering!
Pluspunten
2de slaapzak toegekomen! Bedankt voor de snelle en correcte rechtzetting
VerbeterpuntenWaarom toeslag bij betaling met Visa of andere creditkaarten?
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
Blijft in contact op het moment dat een product onverwacht tijdelijk niet leverbaar is. En blijft pro-actief mailen wanneer ik zelf niet reageerde op een e-mail met een vraag over het mogelijk leveren van een alternatief product. Persoonlijk contact, géén 'computer'.
Verbeterpuntenniet gevonden bij deze aankoop
Pluspunten
prima dienst , mooi op tijd
Pluspunten
Perfecte site, perfecten service en idem communicatie . Producten van prima kwaliteit.
VerbeterpuntenHouden zoo .
Pluspunten
Goeie spullen Niet duur Goed tewoord gestaan aan de telefoon
VerbeterpuntenLevertijd. Wordt pas verstuurd een dag na de betaling. Ideal betalen, een email met ordercode en dan overmaken onder vermelding van de ordercode is niet meer van deze tijd.
Pluspunten
snelle service correct en zeer tevreden
Pluspunten
Correct behandeld bij dubbele betaling
Pluspunten
snelle en correcte levering goede prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
overzichtelijke site, vlotte bezorging, degelijke verpakking en mooie korting acties.
Verbeterpuntenvoor mij goed genoeg!
Pluspunten
had een garantie gevalletje ben super goed geholpen was geen probleem ze verdienen er ook nog een pluim bij bedankt &goeten Felix de Koning
Verbeterpuntenkan er geen noemen
Pluspunten
Keurige snelle levering.
VerbeterpuntenBestelling was niet geheel compleet, maar werd snel nageleverd.
Pluspunten
korrekte levering
Pluspunten
Snelle levering, binnen 2 dagen was het binnen
Pluspunten
Goede en snelle service en levering
Pluspunten
Snelle levering. Voor het eerst iets besteld bij Bax. We werden gebeld en bleek dat we de verkeerde maat hadden doorgegeven van de zonneluifel,wat fijn dat er gebeld is. Bij het opzetten van de luifel zagen we eigenlijk een dag later pas dat we de verkeerde luifel hadden ontvangen. Na telefonisch contact hierover hadden we binnen 3dagen de goede. Wat een goede service. Ook werd ons aangeraden om 2 extra dwarsliggers te nemen i.v.m. De breedte. Kortom prima service en goed mee gedacht. We zullen zeker vaker de site bezoeken als we nog wat nodig hebben, wat een ruim assortiment!!
VerbeterpuntenIn ons geval een goede eindcontrole op het aangekochte product.
Pluspunten
Verbeterpuntenverzendleverancier-bedrijf, is nu DPD. Daar heb ik bijzonder slechte ervaringen mee. Het product is 2 x op afgesproken tijd niet geleverd. het heeft uiteindelijk meer dan een week geduurd voor ik mijn gekochte product in huis had. Dat lag dus vooral bij DPD.
Pluspunten
spoedige levering, spoedige afhandeling bij omruiling, vriendelijke en duidelijke informatie
Pluspunten
binnen 2 dagen had ik mijn bestelling in huis. Super
Pluspunten
Snelle en Correcte levering