Pluspunten
Alles keurig netjes volgens afspraak afgeleverd en afgehanded
Pluspunten
Snelle wijze van het versturen van bestelde artikelen
VerbeterpuntenWijze van verpakken. Slechte controle van de in te pakken artikelen op aantallen Bestelling op 27-07 gedaan op 15-08 pas de ontbrekende artikelen ontvangen
Pluspunten
Het was uitstekend!
Pluspunten
vlotte verwerking van order
Pluspunten
Super service voor een outwell tent die kort na ingebruikname defect ging. Geld inclusief verzendkosten snel retour gestort en we hebben inmiddels al nieuwe tent bij jullie besteld en zelfs ook al voor de eerste keer gebruikt ! Tijdens contact van Bax met Outwell werden wij op hoogte gehouden van stand van zaken en waar het wachten op was, wij vonden het een geweldige service en snel ook!!!
Pluspunten
vlotte levering
Verbeterpuntenassortiement uitbreiden
Positive
- friendly and helpful service via phone, also in english language - fast delivery, even to Germany - perfect product (luifel Verona)
Pluspunten
Goede kwaliteit tegen een aanvaardbare prijs
Verbeterpuntenweet ik niet
Pluspunten
Makkelijk bereikbaar via email of telefoon, snelle reactie en super klantvriendelijk. Bedankt
Zorg voor juiste informatieverstrekking op de website. Bij het product dat ik kocht was een filmpje toegevoegd van een luxere en duurdere uitvoering van het product. Een behoorlijke tegenvaller toen ik het pakket openmaakte en een eenvoudige versie aantrof. Ook is het product dat in het filmpje op de website van Bax werd getoond verder niet verkrijgbaar in Nederland. Een reactie van mij over deze situatie werd afgedaan alsof het me vooral om de kosten te doen was. Echter waar het mij om gaat is dat ik van een goede webshop ook deskundigheid en juiste informatieverstrekking verwacht. En bovenal dat de klant in het gelijk wordt gesteld bij onduidelijke informatieverstrekking. Dat is in mijn ervaring niet het geval bij Bax.
Beste Lorenz, dank je voor het aankaarten van het verkeerde filmpje op de website. Dat het product ergens anders goedkoper is kan natuurlijk gebeuren. Maar om daar voor een negatieve review te schrijven lijkt ons enigszins overdreven. Alsnog veel plezier met uw aankoop!
Pluspunten
Geen verzendkosten, snelle levering, goede prijs
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Pluspunten
Prettig en vakkundig geholpen
Pluspunten
Juiste cliënten benadering en onderhouden van contact. ( terugbellen, afspraken nakomen enz.) Snelle en foutloze afwikkeling van orders.
Pluspunten
Snelle reactie op vragen. Snel verzonden. Goede informatie over de status van de bestelling. Goede prijs.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Heel vlugge levering zelfs naar België
VerbeterpuntenWebsite zou iets duidelijker kunnen en iets meer accessoires aanbieden. Is niet zo handig om te bellen als je iets extra wil
Pluspunten
Snel antwoord op e mail. Snelle afhandeling bestelling
Pluspunten
super netjes alles geleverd !
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Pluspunten
Correcte omschrijving van het product, goede verpakking en snelle levering.
Pluspunten
Duidelijk en eerlijk geïnformeerd door medewerker Robin bij de aanschaf van een nieuwe tent. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel, zowel in de winkel als aan de telefoon.
Pluspunten
Onmiddelijke reactie bij voordoen of melding van problemen.
VerbeterpuntenWat meer communicatie naar levering toe.