Pluspunten
Na het leveren van het verkeerde product werd ik uiteindelijk positief benaderd en wordt er snel naar een oplossing gezocht.
Beste Xandra, we hebben zojuist telefonisch contact gehad over je bestelling. Ik zie je email graag tegemoet.
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Alleen maar lof, makkelijk om een bestelling te plaatsen. 2 slaapzakken besteld waarbij 1 bij levering beschadigd was, heb ik probleemloos retour kunnen sturen en de verzendkosten ook teruggestort gekregen. Top service!
Pluspunten
Helemaal prima!
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenDe zoekfunctie is niet praktisch; je zoekt op merknaam voor een bepaald product. Beter zou zijn als je op soort artikel kunt zoeken met verschillende merknamen als resultaat.
Pluspunten
Pico Bello, snelle levering. Vriendelijke personeel aan de deur. Doe zo verder, goe bezig.
Pluspunten
Pluspunten
Goede producten . Snelle levering unico luifel top product.
VerbeterpuntenMaar Klantvriendelijkheid blijft een punt van aandacht. Advisering punt van aandacht . Bovenstaande punten houden niet op als betaling en of levering is gedaan.
Pluspunten
Duidelijke, correcte en snelle afhandeling van order.
Pluspunten
Snelle afhandeling!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Fantastische service
Pluspunten
Snelle reactie en levering
Pluspunten
snelle levering, correcte prijs
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijk produktoverzicht
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snelle en accurate levering
Verbeterpunten?
Pluspunten
Snelle verzending en goed berpakt
VerbeterpuntenZet het bedrag met btw op de site
Pluspunten
Telefonisch contact van tevoren met vragen over materiaal was zeer correct.Zeer snelle levering, woensdagavond besteld, vrijdagmorgen geleverd. Zag er goed uit, complete levering. Luifel moet nog getest worden maar ook daar heb ik alle vertrouwen in.
Pluspunten
Snelle service, ook telefonisch. Correcte verpakkingswijze.
VerbeterpuntenZorgen dat de voorraad op internet klopt. Nu bleek er nog winkelvoorraad te bestaan welke niet op internet zichtbaar was. Telefonisch snel opgelost, maar als ik niet gebeld had mbt levertijd, hadden zij een verkoop gemist.
Pluspunten
bestelling geanuleerd centjes keurig terug gestort