Pluspunten
Vlotte afhandeling en snelle levering!
Pluspunten
Snelle en korrekte levering
Pluspunten
Pluspunten
Vriendelijke vrouw bij de klanten service. Het product was kapot bij aan komst ze maakte er geen probleem van en stuurt mij een nieuwe
Verbeterpuntenchauffeur niet met combinatie sturen chauffeur was boos tioen hij aan kwam
Pluspunten
Snelheid, informatie
Verbeterpunten/
Pluspunten
Prima. Prettig telefonisch contact.
Pluspunten
Op dinsdag 7juli bestelling gedaan, pakket wordt door DPD donderdag afgeleverd want DPD beloofd binnen 24 uur af te leveren. Donderdagnamiddag even track and trace checken hoever ons pakket al is....oeps staat nog bij Bax. Dus Bax bellen, ze zoeken eea uit (foutje bij DPD) en ik word vrijdagochtend gebeld dat het pakket dezelfde ochtend tussen 1100 en 1200 uur wordt afgeleverd. Idd om 1115 uur staat het pakket in de hal. De voortentluifel, want die zat in het pakket, kan mee op vakantie! Bax doet wat ze beloofd EN meer! Dat noem ik dus service.
VerbeterpuntenGeen wat mij betreft.
Pluspunten
Snelle service, regelmatig order update emails, en niet onbelangrijk een gunstige prijs
Pluspunten
Snelle levering.Deskundig advies. Prettig telefonisch te woord gestaan.
Pluspunten
Snelle reactie na bestelling en snelle levering.
VerbeterpuntenHet isabella kastje was niet voorradig toen ik belde naar bax. terwijl op de webshop dit wel was. De medewerker zou dit veranderen op de webshop dat het kastje niet meer voorradig was. Dit is NIET gebeurd. Dus verkeerde informatie op de webshop. Klanten kunnen dus het isabella kastje bestellen terwijl deze niet voorradig is en niet leverbaar.
Pluspunten
snelle correcte levering. Daar mankeert het bij ander bedrijven nog wel eens aan. Hier niet. Hulde! En op vragen wordt zeer snel antwoord gegeven.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Geen enkele
VerbeterpuntenKlantvriendelijkheid, klantgerichtheid, ver te zoeken bij dit bedrijf. Zeer slechte behandeling bij garantie afhandeling.
Pluspunten
Goed snel betaalbaar
VerbeterpuntenKleur product kwam niet overeen met website
Pluspunten
prima afhandeling en snelle levering van de bestelling.
Pluspunten
prima afhandeling en snelle levering van de bestelling.
Pluspunten
goede overzichtelijke website
VerbeterpuntenVerkeerd /beschadigd product. Dezelfde dag gemaild. Mogelijk pas binnen 3 dagen bericht.Dag later bericht met dezelfde vraag als die die ik op mijn mail had aangegeven. Gebeld tussen 1600 en 1800 uur.(waarom niet de hele dag?? )Moest wachten op verdere mail. Nog niets gehad.Moet product binnen gestelde termijn terugsturen, maar zo kom je dicht bij de einddatum verzending.
Pluspunten
snelle service, goede en duidelijke informatie. Medewerkers goed op de hoogte. Mooie zaak
Pluspunten
Geen positieve punten over dit bedrijf. Heb een pagodeluifel besteld, Met de bevestiging kreeg ik de mededeling dat de luifel eind juli jeverbaar was, omdat we half juli op vakantie gaan heb ik deze bestelling geannuleerd. Als reactie daarop kreeg ik een e-mail met de bevestiging van de bestelling. nog een keer geannuleerd, maar geen reactie of mijn geld ook niet terug gekregen.
VerbeterpuntenBeter communiceren!!
Pluspunten
Zeer snelle levering!
Pluspunten
Heldere website Duidelijk bestelproces Prima aflevering
VerbeterpuntenTussen bestelling en daadwerkelijke levering had nog extra comuunicatie kunnen plaats vinden in de vorm van voortgangsbewaking
Pluspunten
Snelle en duidelijke levering