Pluspunten
goede en snelle levering zijn zeer tevreden
Pluspunten
Je merkt dat de webshop is verbonden met een grote fysieke winkel: groots aanbod, vrijwel alles op voorraad, snelle levering, goede persoonlijke service
Pluspunten
Super servce
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
Snelle levering Prima kwaliteit
Pluspunten
Levering op afgesproken dag en uur
De Bardanitent is gelukkig helemaal intact. Echter in de overdoos zat een groot gat en was helemaal ingescheurd.De doos die de tentstokken bevatte was kletsnat.
Pluspunten
website duidelijk, levering snel en prima
Verbeterpunten??
Pluspunten
Ruim assortiment Overzichtelijke webshop Nette aflevering van de producten
VerbeterpuntenIk zou zo gauw niks bedenken! Dusver heel tevreden met mijn spullen. Laat het barbecue- en kampeerweer maar komen!
Pluspunten
Duidelijke website, mooie foto's van producten, goede info over het product
VerbeterpuntenTips: Betaalprocedure; ik ken het bedrijf niet en weet niet of ze liquide zijn en of ze de goederen netjes uitleveren (ik ben voor het eerst klant). Ze verwachten echter wel dat ik vooruitbetaal op de goederen. * Met een credit card betaling zijn beide partijen 'verzekerd' van hun geld en goederen; dit is optie in de betaalprocedure met een flinke toeslag van een x percentage over de hoofdsom van de goederen. Ik vind deze benadering erg klant onvriendelijk. Had liever ergens anders willen bestellen hier door. * Volgens de website een levertijd van 3-5 werkdagen...jammer